Apple İpad Pro'da Oyun Performansı Düşüklüğü

Pubg
24 Kasım 2023 23:58

PUBG mobil yayıncılığı için en üst model olan M2 çipli 4. nesil 11 inç iPad Pro aldım fakat dün güncelledikten sonra tablette oyunlarda takılmalar meydana geliyor. Her zaman olmasa da çoğunlukla beklenen performansı vermiyor. Acaba diyorum, ben orijinal cihazımı 9 Mart'ta aldım ve yamukluk fark ettim. Bana sıfır cihaz gönderdiklerini söylediler. Tek ince bir kutuda teslim ettiler ancak ikinci el olduğunu ve tamir edilip verildiğini söyleyenler var. 'Swap' yani değiştirilmiş olabileceğinden şüpheleniyorum. Lütfen bu performans düşüklüğüne bir çözüm bulunsun ya da eski güncellemeye geri dönelim.

Nefer
Nefer

İyi günler kardeşim. İPad Pro 4 nesil cihazımı Mart ayında Media Markt aracılığı ile satın aldım. Ancak aldığım günden beri performans düşüklüğü olduğunu gördüm mobil oyuncular ile rekabete asla giremez oldum adamların iki mermisine düşer hale geldim Nisan yardımı oyunda çalışmaz oldu diğer kullanıcılara. Bu sorunu sürekli yaşadığımı söylediğimde böyle bir şey nasıl olur şeklinde dönüş yapılıyor üstelik evde kullandığım internet 1000 mgbyt ancak oyunda hiç iyi performans vermiyor bu sorunu cozebildiysen nasıl çözdüğünü söyler misin

Ömer
Ömer

İPad Air 6. Nesil m2 çipli cihazım var ve pubgde120 FPS destekliyor ama maksimum 60 FPS açıyor eğer sıkıntıyı çözdüyseniz nasıl çözdüğünü bana da anlatır mısın cihazım daha yeni geldi ve sıfır

İpad Pro M2 Güncellemesi Sonrası Oyun Performansında Ciddi Düşüş

Yakup
20 Ekim 2025 15:26
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yeşim
31 Ekim 2024 15:37
Apple İPad Air Üretim Hatası Ve Destek Sorunu
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Apple Değişim Kararı Sonrası Gelen Sıfır Ürün Kutusuz Ve Lekeli

Serap