Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Amazon Ürünü Defolu Geldi

Skechers Amazon Ürünü Defolu Geldi
30 Ocak 2024 22:35

Amazon'dan yurt dışından gelen Skechers marka ayakkabı satın aldım. İkinci alışverişimdi; ilkinde ayakkabının çok büyük boyutta olduğunu ve sökükler bulunduğunu fark ettim. 'Telafi edebiliriz, bir kısmını iade edelim' dediler ancak ben değişim yapılmasını istedim. Bana 'İade edin, aradaki farkla hediye bakiye tanımlarız ve yeni bir ürün alabilirsiniz' dediler. Ancak bu yanlış bir bilgiydi ve alamadım. Bir kez daha sipariş verdim ve yine ayakkabıda sökükler vardı ama bu sefer daha az; dikiş hataları, orantısız ve düzgün yapıştırılmamış işçilik göze çarpıyordu. Üstelik ilk aldığımdan daha pahalıya satın almıştım. Bu arada kargo firması, pakette deterjanın patladığını söyledi. Bana yalnızca bir çift ayakkabı teslim ettiler; herhangi bir ambalaj ya da kutu yoktu. Kargo çalışanından şikayetçi değilim, sorun onda olabilir; ancak Amazon'a durumu anlattığımda yine 'İade edin' demeleri ve üstelik ürünün kalmadığını söylemeleri, müşteri önceliklerini gözetmeyen, defolu ayakkabıyla insanları mağdur etmeye göz yuman ve herhangi bir telafi çabası göstermeyen bir strateji izlediklerini düşündürüyor. Bu durumu kınıyorum.

İpek
İpek

Merhaba, 1hafta önce aldığım Calvin Klein marka ayakkabı da 2. Giyişimde kırılmalar oldu. Sadece kırılan yerler değil her yerinde sanki kurumuş gibi. Nasıl oldu ise yurt dışı numaralarından birinden ulaştım ve bana değişime gönderin, değişim yapılır, eğer tekrarlarsa para iadesi yaparız dediler. Dedim büyük bir firma bu Amazon, gel gelelim kullanıcı hatası denerek mail atıldı, açıklama yok sanırım belli sıcaklıklar arası giyilmeli ve araç kullanılmamalı ibaresi vardı görmedim (! ), sormak için Calvin Kleini bile aradım böyle bir şey olmadığını söylediler. Şimdi ayakkabı yok, para yok, açıklama yok, muhatap yok. Karşımızı kocaman bir kandırıldığımız site var. Ayakkabı geldiğinde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım, inanın mahkemeyi bile düşündüm babam avukat diye meselemiz para değil ancak düşünsenize dünya kadar kayıp ben gibi bu şekilde açıklamasız. Yazık gerçekten. Düzeltme çabaları bile olmuyor. Yasal hakkınız var lütfen uğraşmayayım dediğiniz her şey yınelenıyor.

Duygu

Başınıza gelen durum için üzüldüm müşteri hizmetleri çoğunlukla eğitim de olan bir grup ben profesyonel bir temsilciyle daha hiç karşılaşmadım yanlış bilgiler yetkinliği olmadığı konuda yetki sahibi gibi yanlış yönlendirme sonucun da mağdur müşteri ben de tabi ki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan çekinmem e devletten kolay bir şekilde başvururum outlet ürün almadım ama defolu geldi siz de arayın tabi ki hakkınızı henüz iletişime bile geçmediler buradaki şikayetten sonra

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
12 Temmuz 2024 00:38
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
11 Nisan 2025 11:38
Yanlış Renk Ayakkabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Yanlış Renk Ayakkabı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Tc Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Tc Nurşen
09 Aralık 2023 19:17