22 Ağustos 2023 14:25

Amazondan 13.02.2023 tarihinde Braun series 9 Pro 9417 tıraş makinesi almıştım. Keyifle kullandığım makinem bir süre sonra arıza verdi ve garantiye yolladım. Garanti de tüm iç aksamları değişmiş bir şekilde geri geldi. Ürünü kullanmaya devam ettim ve ikinci kullanımda aynı hatayı verdi. O sırada ürünün arızasının ne olduğunu gösteren video da çektim. Servise tekrar yolladığımda üründe sorun olmadığını söylediler. Elimde video var göndereyim dememe rağmen hayır sorun yok deyip tarafıma yolladılar. Amazon müşteri hizmetlerine yaşadığım mağduriyeti anlattım. Artık serviste telefonlarımı açmıyordu onlar da ulaşamıyordum. Ürünü Amazon'a yolladım depoda incelensin dediler. Altı ay içinde ikinci sorunu verdi yasal olarak iade hakkım doğuyordu. Amazon depo görevlileri ürünü incelediler ve tarafıma iade yapılacağına dair mesaj geldi. 1 aylık süre sonucunda bugün görüştüğümde depo tarafı iademi kabul etmemiş sorun bulamamışlar ki onlara da sorunun ne olduğuna dair elimde videosu var atayım dememe rağmen ilgili birimi kabul etmemişti. 1 ayda ürünüm onların elinde bekledi para iadesi mesajı olmasına rağmen iade yapılmadı üründe sorun var ve giderilmedi bozuk bir şekilde tarafıma geri geliyor. Amazondan teknolojik alet kesinlikle alınmaz arkasında durmuyorlar mağdur ediyorlar. İlk kez böyle bir şey yaşadım alışveriş yaptığıma çok pişmanım ürünüm geldiği gibi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 14:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 15:30

Şeref
13 Eylül 2023 21:09
Enes sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 10:27
Ertuğrul sonucu yetersiz buldu