Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sezgin
19 Kasım 2024 17:17

Amazon daha önce açılmış ve iade edilmiş ürün gönderdi. Hatta iade edenin açık adresi iade kargo etiketi ile birlikte kutunun üstünde duruyor. Sadece Amazon'a güvendiğimizden başka satıcıdan alışveriş yapmıyorduk ama Amazon da biraz bozulmuş sanırım.

1. Ürün giyilebilir bebek eşyası olduğundan hijyenik olup olmadığını bilmiyoruz.
2. Ürünü Amazon hesabımdaki kuponla aldığım için iade ettiğimde ürünün yenisini alamıyorum, çünkü kuponla yalnızca Amazon satıcılı ürünleri alabiliyorum ve şu anda bu ürün Amazon stoklarında yok. Aynı ürünün yenisini almam için yeniden para ödeyip başka bir satıcıdan daha pahalıya almam gerekiyor.
3. Müşteri hizmetleri iadeden başka bir çözüm sunmuyor ve hatta umursamıyor.
4. Ürünü daha önce iade eden müşterinin kişisel bilgilerini de benimle paylaşmış oldular. Bu da ayrı bir sorun.
5. Ürünü iade etmeye varım, yeni ürün almaya da varım ama kupon iadesi işime yaramıyor. Ben ürünü başka mağazadan alırım zaten. Neden Amazon'dan almak zorunda kalayım ki? Kupon karşılığında Amazon'daki başka satıcıdan da alışveriş yapamıyorum. Bunu yapabilsem, üstüne ekler yine alırım oradan.

Kutusu açılmış, iade edilmiş ve kişisel kullanıma tabii bir ürünü bile bile bana gönderiyorlar (bile bile diyorum, çünkü kutu deforme olmuş, bantlanmış ve iade kargo etiketi hala üzerinde duruyor) ve müşteri sorun çıkarırsa iade eder çıkarmazsa Amazon kazanmış olur diye deneme yapıyorlar. Bunu müşteri hizmetlerine söylediğimde ise özür dilemek yerine "iade edebilirsiniz"den başka bir şey söylemiyorlar. Amazon'a da yazık oldu. Hatayı yapan Amazon, parayı kazanan Amazon, kişi bilgilerini paylaşan Amazon; ben mağdurum ve bırakın mağduriyeti gidermeyi, daha fazla mağduriyet yaşatmaya devam eden yine Amazon.

01 Temmuz 2024 20:33
M. Onur sonuçtan hiç memnun değil

M. Onur
07 Mayıs 2024 15:47

Ömer
27 Aralık 2023 16:46
Amazon 1 Aydır İade Almadı Ve Fiyat Farkını Bana Ödetmek İstiyor
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Ocak 2025 00:38