Enes sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 20:40

23 Haziran günü Amazon'dan vergilerle beraber toplam 2.602,31 TL'ye vade farksız 6 taksit ile Logitech g Pro X Kablosuz lightspeed Oyun Kulaklığı satın aldım. Satın aldığım zaman tahmini teslimat tarihini '24 Temmuz Pazartesi - 27 Temmuz Perşembe' olarak gösteriyordu daha sonrasında 11 Temmuz - 17 Temmuz olarak revize edildi. 29 Haziran günü siparişimin tek çekim çekildiğine dair şöyle bir bildirim aldım "Siparişiniz için seçmiş olduğunuz taksitli ödeme opsiyonu, anlık teknik bir hatadan dolayı tek çekim olarak yansımıştır.". 6 taksitlik siparişim tek çekim çekilmişti ve buna karşılık 50 TL gibi küçük bir miktar hediye çeki verildi. İstersem iptal edebileceğim yazıyordu ama ben daha fazla gecikmesin ve ürünümü alıyım diye iptal etmedim. Daha sonrasında temmuz ayında siparişim hala kargoya verilmedi ne durumda diye müşteri hizmetlerine yazdım. Bana teslimat tarihi 11 Temmuz - 17 Temmuz gözüküyor "endişeniz olmasın sorun olmayacaktır" dediler. İşin sıkıntı kısmı buradan sonra başlıyor. 7 temmuzda siparişimin teknik bir aksaklık sebebiyle iptal edildiğine dair bir bildirim aldım. Bu sürede dolar arttı, KDV'ye zam geldi ve bunun gibi sebeplerden teknolojik ürünlere zam geldi. Benim aldığım ürüne de zam geldi iptal edildikten sonra. 3.797,67TL+ 721,21 TL İthalat Ücreti Depozitosu ile toplam 4518.88 TL'ye zam yaptılar ve bu ürünün Türkiye satışı kapattılar. 2 haftadır Amazon müşteri hizmetlerine derdimi anlatıyorum ama bir sonuç alamıyorum vu buraya yazma gereği duydum. Müşteri hizmetlerine bana ilk aldığım fiyattan 2.602,31 TL'ye ürünü sağlama talebinde bulundum ama bir sonuca varamadım. Sonuç olarak ürünü satın aldıktan yaklaşık 20 gün sonra ürün benden kaynaklı olamayan bir nedenden dolayı iptal edildi. Ve üzerine bir ton zam yapılarak beni mağdur durumuna düşürdüler. Amazondan böyle bir mağduriyeti beklemezdim. Umarım bu mağduriyetimi düzeltirler.

Verda sonuçtan hiç memnun değil

Verda
12 Ekim 2024 14:25
Taksit Seçeneği Mağduriyeti: Amazon'da Tek Çekim Şoku!
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
31 Ağustos 2023 13:19

Tayfun
26 Eylül 2024 22:36
Amazon İade Paramı Vermiyor Oyalıyor
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Berke
09 Nisan 17:15