02 Nisan 2023 06:16

Amazon platformu, %6,60 görev komisyonu öncesinde Malezyalı bir kadın olan Coco (gerçek adı Chen Keying) tarafından davet kodu ve Amazon platformu Linki aracılığıyla 60 görev siparişi için 7464 mobil bankacılık üzerinden USDT alarak 7464 dolar yatırdım. 60 sipariş görevinin 59'unu tamamladım ancak henüz tamamlanmamış bir sipariş için 9340,4 dolar daha yatırmam gerektiğini belirttiler. Her dolar yatırdığımda Amazon platformu, sipariş adet sayısını arttırdı ve ödeyemeyecek duruma getirdi. Chen Keying'in gerçek adıyla WhatsApp'ta gönderdiği ekran görüntüsü de dosyada mevcut. Gerekenin yapılmasını arz ederim.

03 Nisan 2023 04:29

Amazon platformu %06 komisyon 60 görev siparişi için 7464 Dolar yatırdım 59 görev siparişi tamamladım bir sipariş için benden 9340.4 Dolar daha yatırmamı istiyorlar 6 Şubat depremi olmadan önce bütün paramı Amazon platformuna yatırdım ve şimdi paramı geri çekemiyorum Evim depremde hasar aldı bu zor zamanda bu kadar parayı nasıl bulabilirim bu konu hakkında bana yardımcı olursanız rica ediyorum

profile profile profile
02 Nisan 2023 06:08

İlettiğim şikayet

02 Nisan 2023 07:10

Amazon platformu bu bayan Amazon platformunda çalışanınız değilse bir an önce bulunup benim hakkımı ve diğer insanların haklarını ödenmesi

Yorumlar (7)

Redmi
Redmi

WhatsApp grubu kurun

Hakan
Hakan

Benimde başıma geldi şu anda avukata verdim sizde öyle yapın daha kişisel gelir vergisi %20 e ticaret vergisi%10 en son yaptığın sipariş depozito %10 çekmek istedikçe sorun çıkarıyorlar

Cumali

Avukat ne diyor benimde başıma geldi şu an alabilir miyim paramızı

Ayaz
Ayaz

Hepimiz bir olalım şikayet edelim bu kız batırdı bizi! Kaç kere para çektiniz arkadaşlar?

Cumali

Sende fotyorafı var mı birader bana isminin janey olduğunu söyledi malezyanın kuala Lumpur şehrinden

Doğukan

Mehmet kardeş bende aynı durumdayım nasıl bir yol izlemeliyiz WhatsApp'tan engelledi beni

Benimle farklı 3 numara ile iletişime geçti

Online Platformda Yaşanan Beklenmedik Deneyim Ve Çözüm Arayışı