Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Müşterilerini Saf Yerine Koyup Yanıltıyor

03 Haziran 2023 08:54

Hesapta koş kocaman Amerikan markası Amazon, sizlerin saf ve bilgisiz davranışlarından yararlanarak sırtınızdan para kazanmak için sizi yanıltacaktır. 3 hafta önce bir sipariş verdik. Sipariş adresimize ulaşmadı. Amazon iade vermemekte ısrar etti. 3 hafta bekledik. Telefonla şikayetimizi ilettikten sonra bir zahmet paramızı iade ettiler. Para zaman geçtikçe çok değer kaybediyor. Paramızı 3 hafta boyunca kullanıp üzerine faiz kazancı elde ettikten sonra geri verdiler. Son olarak, Amazon'u bir kez daha denemek üzere bir sipariş daha verdik. Sipariş, ölçü yanlışlığı yüzünden daha kargoya verilmeden iptal edildi. Hala para iadesi yapılmadı ve siparişi göndermek için çok ısrarcılar. Yine onlarla telefonla irtibat kurmaya çalıştık. Bu sefer tam 5 kez denedik. Maalesef, Amazon müşteri hizmetlerine telefonla ulaşmamızı engelliyor. CİMER'e şikayet ettik. Amazon'a yazdık. Şu ana kadar hiçbir sonuç alamadık. Amazon.com.tr'yi Amerika'ya şikayet edebiliriz, ancak bununla uğraşmak istemiyoruz. Biz güçlü bir firmayız. Amazon'u mahkemeye verip maddi ve manevi tazminat almayı planlıyoruz. Ve bunun başarılı olacağına inanıyoruz.

13 Haziran 2023 17:26

Bu kibirli marka bize geri donup bir özürü bile fazla gördüler. Müşteri temsilcilerine ulaşamamamız için her turlu kurnazlığı kullandılar.

Tuncay
15 Şubat 2024 09:47

23 Mart 2024 12:21
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
09 Haziran 2023 19:52
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik
08 Eylül 2024 21:35