Amazon Komisyon Mağduriyeti Parayı Geri Kurtarmak

Berzan
Berzan
11 Eylül 2023 04:2710.444

Arkadaşlar bende Malezyalı bir bayan tarafından WhatsApp'tan tanıştım. Bana yazdı, sonra bu şekilde para kazanacağımı söyledi. Ben de kabul ettim. İlk gün para aldım, yaklaşık 40 dolar civarı. Sonraki gün sipariş limiti arttı ve para yatırmam gerektiğini söyledi. Ben de sanki gibi yatırdım, yaklaşık 3000 küsur dolarım gitti. Sonra araştırma yaptım, savcılığa falan gittim, suç duyurusunda bulundum. Bir şey çıkmadı, araştırmaya devam ettim. Telegram'dan bir tane hacker buldum. Bana parayı alabileceğini fakat 250 dolar istediğini söyledi. İşleme başlamadan önce ilk kabul etmedim, sonra belki alır umuduyla kabul ettim. Yaklaşık 4 gün içerisinde yatırdığım paranın tamamını aldım. Eğer ki isteyen olursa adama ulaşabilir, Telegramı fotoğrafta belirteceğim. Ulaşamayan olursa Gmail'den bana yazsın, ben yardımcı olayım. Gmail adresim b***************@gmail.com, bilerek boşluk bıraktım araya, yoksa yorumda görünmüyor. İnşallah herkes parasını kurtarır.

Yorumlar(24)

Çağdaş
Çağdaş
28 Ağustos 2024 17:25

Nasıl iletişime geçebiliriz kardeşim

Batuhan
Batuhan
19 Ocak 2024 15:28

Parayı kurtarabilecek varsa yarısı onundur sözüm söz

Recep
Recep
18 Ocak 2024 16:52

Alabiliyorsa ben de veririm

3 Ocak 2024 17:17

Kardeşim bana yardımcı olacak biri var mı benim paramı kurtarsın helalinden 30 bin vereceğim

28 Aralık 2023 01:45

Kardeşim bana ulaşır mısın benıde mahvettiler neyse bende veririm para yeter ki kurtarsın

25 Kasım 2023 16:56

Teşekkürler bir zahmet paylaşırsanız iyi olur çünkü benim de param gitti almak istiyorum yaklaşık 1260 USD

31 Ekim 2023 17:18

Kardeş hakıra ulaşmam için yardım edebilir misiniz

31 Ekim 2023 17:17

Lütfen banada yardımcı olun benimde param içeride kaldı çeksin bende senin gibi dolar veririm

Osman
Osman
31 Ekim 2023 10:19

Kardeşim bana yardımcı olur musun hacker ulaşmam için

Zeliha
Zeliha
18 Ekim 2023 10:00

Parasını geriye alabilir var mı acaba

Çağdas
Çağdas
9 Ekim 2023 00:21

Kardeşim hacker ismi ne?

5 Ekim 2023 16:32

Berzan kardeş bize yardımcı olun lütfen 1000 usdden fazla param gitti size nasıl ulaşabiliriz lütfen Allah rızası için

Kenan
Kenan
30 Eylül 2023 23:31

Bende mağdurum. Lütfen bana da yönlendirin.

Nurı
Nurı
20 Eylül 2023 23:21

Benim paramıda kurtarsın bende vereyim ne olur yuvam dağılacak içeride 17 bin tl var

Ömer
Ömer
15 Eylül 2023 19:41

Neye güvencem hacker bu alsın 500 dolar hemen alır almaz vereceğim parasını

Yatırım Vaadiyle Yönlendirilen Görevler Sonunda Artan Para Talepleriyle Karşılaşmak

Nevzat
Nevzat
30 Ağustos 2025 18:395.216

X platformundan bir kadından, İngiltere'de yaşadığını söyleyen Singapurlu birisinden mesaj aldım. Sonra ufak tefek mesaj...

2 Destek12 Yorum

Amazon Benimde Yüksek Komisyonlarda Paramı Kopardılar

Berkan
Berkan
11 Ağustos 2023 15:2442.482

Arkadaşlar herkese selam son 3 gündür içine düştüğüm bataklıktan yazıyorum bunu sizlere malezyalı bir kızla konuşurken (...

5 Destek27 Yorum

Görev Tamamladıkça Artan Kayıplar Paramı Alamıyorum

Mahmut
Mahmut
28 Temmuz 2025 13:355.184

+22969059767 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden turizm sektörü adına mesaj geldi. Yanlış olduğunu belirttim, sonra t...

4 Destek14 Yorum

Tümünü Gör
Amazon Lego Siparişim Hüsran

Amazon LegoSiparişim Hüsran

Erdinç
Amazon Siparişim Kutusu Açılmış Başkasının İade Ettiği Ürünler Geldi!

Amazon SiparişimKutusu Açılmış Başkasının İade Ettiği Ürünler Geldi!

Amazon Türkiye Şaşırttı Mağdurum!

Amazon TürkiyeŞaşırttı Mağdurum!

Deniz
Amazon Yanlış Ürün Gönderimi!

Amazon YanlışÜrün Gönderimi!

Arda
Amazon Üzerinden Aldığım Slazenger Marka Deodorantların İçleri Boş

Amazon ÜzerindenAldığım Slazenger Marka Deodorantların İçleri Boş

Cihad
Amazon’dan Televizyon Aldım, 2 Kez Değişim Oldu Mağdur Ediliyorum!

Amazon’danTelevizyon Aldım, 2 Kez Değişim Oldu Mağdur Ediliyorum!

Fahri

Öne ÇıkanKonular