Murat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 16:20

Yetkili Servis'in (Altur) doğru ve tam bilgi vermemesi sonucu uğranılan zarar ve mağduriyet. Çarşamba sabahı bir arıza sinyali sonucu randevu alıp teslim ettiğim araç ile ilgili durum bilgisi 24 saat geçmesine rağmen verilmedi. Sonrasında ikinci kez aradığımda 10 dakika müsaade isteyip bu yazı ekinde bulunan tespiti arkadaş aktarmıştır. Kullanıcı hatası olmayan bu arızanın benim değil marka sahibinin ödemesi gerektiğini aktararak işlemlerin yapılmasına onay veremeyeceğimi söyledim. Bunun üzerine zaten haber vermemelerinden dolayı arabasız kalıp mağdur olduğum durumu uzatmamak adına aracımı istedim ancak veremeyeceklerini söylediler. Saat geç olmuş ve ertesi gün 30 Ağustos, sonraki gün Cumartesi ve Pazar yani 3-4 gün daha aracı teslim edemeyeceklerini ilettiler. Bunun üzerine yetkili birisi (V**** Bey) ile görüştüm ve o da yarım saatte gelirsem ikame araç vereceklerini söylediler. Tabii İstanbul'da ancak Süpermen bir yerden bir yere yarım saatte varacağını bilen bu yetkiliye cevabım malum. Bunun üzerine ertesi gün gelebileceğimi söyledim. Ertesi gün saat 12.00'de servise geldim. Efendim aracınız hazır, isterseniz teslim edebiliriz dediklerinde kabul ettim. Hazırlanan işlem fişine serviste ne yapıldığını lütfen yazın dediğim için, beni 13:20'ye kadar beklettiler. Bu servis gerçekten hem benden bir bedel tahsil etti, hem benim 2 gün arabasız kalmama sebep oldu hem de sonraki günlerde planlarımı değiştirmeme sebep oldu. Müşteriye yapılan muamele çok çirkin ve haksız bir bedel aldıklarını düşünüyorum. Zira bilgi vermedikleri her saat taksiye binmek zorunda kaldım ve ciddi bir taksi bedeli de ödediğimi belirtmek isterim. Garanti süresinin bitmesinin hemen ardından yaşanan bu mekatronik sorunun kullanıcıya fatura edilmek istenmesini zaten şikayet edip yasal yollara başvuracağım. Ama buna alet olan servisin de bu şekilde davranması daha acı bir durum. Değerli Altur yöneticilerinin bu değerlendirmeyi dikkate alıp bazı dersler çıkartacaklarına inanıyorum. Mesela müşteri işlemi onaylamadıklarında servis, aracı teslim edemiyorsa müşteriye daha uygun ve adilane davranabilmeli. 'Yarın 30 Ağustos biz çalışmıyoruz, ertesi gün Cumartesi, Pazar aracınızı tespit edemiyoruz beyefendi ne yapalım' cevabı doğru ve adil değil.

18 Eylül 2024 07:14
Çeşminaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 15:26

Oğul
11 Haziran 2024 18:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 23:14