Almila Mobilya Çiğli Şubesi Sorunu!

18 Ağustos 2023 16:501.679
Ali'nin Teşekkür Mesajı
Sorunumuz çözüldü teşekkürler

09.08.2023 çarşamba günü almila Çiğli şubesinden aldığımız ürünlerin kurulumu yapılmıştı (saat 20.00'de gelip 21.30'da tamamlandı kurulumda da saat vermedikleri için tüm günümüzü yediler bu da ayrı bir sorun) ancak aldığımız 4 kapaklı dolabın 2 kapağı frenli menteşe diğer ikisi normal menteşeli kurulmuş bu yüzden dolap kapakları bıraktığın an çok sert kapanıyor. Bu sorun için 10.08.2023 günü şubeyi aradığımda sorunun en kısa süre içerisinde çözüleceğinin notunu aldıklarını zaten basit bir işlem olduğu bildirildi tarafıma sözlerine güvenerek beklemeye geçtik. 14.08.2023 günü tekrar aradığımda notlarında olduğunu bu hafta içi kesinlikle çözeceklerini belirttiler. Bugün 18.08.2023 hala daha bize dönüş yapılmadı. Sorunumuz çözülmedi. Biz şubeyi aradığımızda da biz sizi arayacağız planlamayı programı belirlememiz lazım diyerek geçiştiriliyoruz. 8 gündür bu nasıl bir planlama ki basit bir işlem dedikleri sorunu çözemiyorlar.

21 Ağustos 2023 08:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Almila Mobilya

21 Ağustos 2023 08:21

Aradım 2 defa müşteri hizmetlerinizi ama oradan da sağlıklı bir dönüş alamadım ilgileneceğiz denildi ama ilgilenen geri bilgilendirme yapan maalesef yok olmadı.

22 Ağustos 2023 18:50

Sorunumuz çözüldü teşekkürler

Bağlıca Almila Mobilya Hayal Kırıklığı

Bağlıca AlmilaMobilya Hayal Kırıklığı

Uğur
Almila Çalışma Masası Koltuğunun Tekeri Kırık Geldi!

Almila Çalışma MasasıKoltuğunun Tekeri Kırık Geldi!

Yusuf
Almila Mobilya Garanti Kapsamındaki Ürüne Haksız Ücret Talebi

Almila MobilyaGaranti Kapsamındaki Ürüne Haksız Ücret Talebi

Derya
Almila Mobilya Bahçeşehir Mağduriyeti!

Almila MobilyaBahçeşehir Mağduriyeti!

Necati
Almila Mobilya Cibinlik Montajında Hata!

Almila MobilyaCibinlik Montajında Hata!

Özlem