13 Mart 2024 18:32

26.02.2024 tarihinde Sancaktepe Çamsan park Adore Mobilya'dan yemek masası takımı sipariş ettim ve ödemeyi peşin olarak gerçekleştirdim. Yedi gün sonra yemek masası elime ulaştı. Ancak kutuları açtığımda, kutuların daha önce açılmış ve sonradan bantlandığını gördüm. Durumu montaj yapan kişiye bildirdim, ancak çalışan durumu önemsemedi.
İkinci gün sandalyelerden birinin sırt kısmında oturduğumda batma hissi yaşadım. İncelediğimizde, iç kısımda bir kırılma sonucu şekil bozukluğu olduğunu keşfettik. Çamsan park Adore'ye durumu ilettiğimizde, bize sıfır bir sandalye göndereceklerini belirttiler. Yedi gün sonra gelen sandalye kılıfı ise teşhir ürünü gibi defalarca kullanılmış ve yıpranmıştı.
Daha sonra sandalye bacaklarının renklerinin takımla uyumlu olmadığını fark ettik. İletişime geçtiğimizde ise 16 farklı renk tonundan en uygun olanıyla değişiklik yapabileceklerini söylediler. Ancak ben sıfır bir ürün satın almıştım ve bana gönderilen ürünün daha önce başkalarına da sıfır diye satılmaya çalışıldığını düşündüm. İade talebinde bulunmak için mağazaya gittiğimde, iade ettiğim ürünlerin yeniden sıfır fiyatı üzerinden satışa sunulduğunu gördüm ve bu durumun iş ahlakı açısından sorgulanması gerektiğini düşündüm.
İade talebimi oluşturmak için yaklaşık bir saat bekletildim ve bu süreçte mağazada iade işlemini başlatacak bilgiye sahip birinin olmaması beni şaşırttı. Sonuç olarak, Sancaktepe Çamsan park Adore mağazasından yapılan alışverişten dolayı mağdur oldum.

13 Mart 2024 19:59 (Şikayetten 1 saat sonra)
Tamer
Tamer
13 Mart 2024 21:21

Lütfen bana kimse dönüş yapmasın en kısa sürede ücret iademi gerçekleştirin

16 Mart 2024 15:28

Tamer Ö. Ücret iadenizin yapılması için bankanıza talimat verilmiş olup ilgili tutar 24 saat içerisinde hesabınıza yansıyacaktır. Bu süreçte sorun yaşanması durumunda aşağıda yer alan irtibat kanallarımızdan bilgi paylaşımı yapmanızı rica ederiz. Saygılarımızla.

Dilan sonuçtan memnun değil

Zeynep sonucu yetersiz buldu

Montaj Kiti Eksik, İade Talebim Reddedildi: Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Eylül 2025 17:15
Montaj Kiti Eksik, İade Talebim Reddedildi: Mağduriyetim Giderilmiyor
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2025 10:06
Koltuk Takımı Teslimatında Hasar, Eksik Parça Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Koparan sonuçtan hiç memnun değil

Adore Mobilya Servis İlgisizliği Ve Çözümsüz Sandalye Mağduriyeti

24 Ağustos 2025 13:38