Grand Mercure Hotel Ankara Konaklama Sorunları

12 Aralık 2024 18:08

10.11.2024'de konakladığım Grand Ankara Mercure Hotel de bir gün sonra katılacağım ve erken saate olacak ciddi bir toplantım için konaklamak için rezervasyon yaptım.

18. Katta konakladım, ve yan odada gece saat 01:00 sularında yan odada 3-4 kişilik bir grup son ses müzik ve yüksek ses inanılmaz şekilde rahatsız edici bir şekilde rahatsızlık verdi. Resepsiyonu arayıp durumu bildirdim, odayı uyarmalarına rağmen yine aynı şekilde saat 2:00 e kadar bu durum devam etti.

Yine resepsiyonu aradım ancak vıp oda olduğu için daha fazla müdahale edemediklerini bildirdiler ve odadaki kişileri susturmak ya da otelde kalan başka bir kişinin hakkına girmesin diye ücretleri iade edilip çıkartılmak yerine, vıp oda olduğu için benim odamı boşaltıp başka bir odaya alındı.

5 yıldızlı bir otelde dinlenmek ertesi gün güne iyi başlamak adına kalmayı planlarken, pansiyon tadında bir muamele ile karşılaştık. Vıp oda olduğu için onlara müdahale edilmeyip, bizim odamızı taşıdılar. Bu durum gerçekten çok rahatsız edici.

Sübhan sonuçtan hiç memnun değil

Radisson Blu Hotel, Ankara Rezervasyon Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

11 Ağustos 2024 12:55

Ankara Anemon Otelde Kötü Hizmet Deneyimi