Ankara Sheraton Şikayeti!

04 Kasım 2024 11:37

Ankara Sheraton otelinde 1 Kasım 2024 cuma günü girdik 3 Kasım 2024 günü çıkış yaptık. Çıkış saatimizi bildiğimiz halde saat 11:15 de gereksiz bir şekilde rahatsız edildik. Resepsiyonu aradığımızda da bunun minibar bakısı olabileceğini söylediler. Şaşırdık kaldık üstelik girerken kredi kartı numaramızı da aldılar Sheraton gibi bir otelde böyle bir davranış biçimi sergilenmesi bizi çok üzdü ve üstelik bir özür bile dilenmedi. Böyle bir otele hiç yakışmadı.

03 Kasım 2024 23:28

1-3 Kasım 2024 tarihinde, eşimle birlikte Sheraton Ankara'da 2 gün konakladık. Çıkış saatimizi bildiğimiz halde, çıkış günü saat 11:00 civarında kapımız çalınarak bizi uyarmaya çalıştılar. Resepsiyonu aradığımızda, bunun minibar için olduğunu söylediler. Biz çıkmadan önce böyle bir davranış, Sheraton gibi bir otele hiç yakışmadı.

03 Kasım 2024 23:09

Ankara Sheraton otelinde eşimle konakladık 3kasım 2014 te otelden ayrıldık çıkış günümüzde çıkış saatimizi bildiğimiz halde saat 11÷00 de odamızın kapısı çalınarak bizi uyardılar resepsiyonu aradığımızda da bize minibar kontrolü için aramışlardır cevabı aldık daha biz çıkış tapmadan böyle rahatsız ederek bu tip bir davranış biçimi Sheraton gibi bir otele hiç yakışmadı üstelik minibar için girerken kredi kart numaramızıda aldılar üstelik bir özür bile dilemedile

Sheraton Hotels Sheraton Otel Adana

12 Temmuz 2024 12:30

Sheraton Hotels Sheraton Ankara Yaşanan Olumsuzluk

14 Şubat 2024 10:04

Sheraton Otel'de Losyon Kesintisi Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti

27 Mayıs 2025 22:55
Sheraton Otel'de Losyon Kesintisi Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyeti
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels İstanbul Levent

01 Ağustos 2024 12:17