Yunus sonuçtan çok memnun

A101 Sitesi 1 Aydır Para İademi Yapmıyor

23 Mayıs 2023 19:10
profile profile profile
23 Mayıs 2023 14:04

A101 internet sitesinden elime dahi almadığım siparişimi tam 1 aydır para iadesi alamıyorum

28 Mayıs 2023 19:33

Bu saatten sonra A101 kapısından bile geçmem yakınlarımada geçtirmem

Yorumlar (7)

Fatma
Fatma

İste bu şekilde yeni mağazalarını açıyorlar harca harca bitmiyor milletin parası Çünkü

Kerim
Kerim
Şikayeti Çözüldü

Birebir aynı sorunu yaşıyorum. Dağıtıma bile çıkmayan ürün 15 gündür iade şubesinde bekliyor diye görülüyor. Sadece kaydınız açıldı cevabı alıyorum. Bankaya harcama itirazı da yaptım. Bakalım be olacak?

Samet
Samet

Nasıl geri alabildiniz paranızı. Aynı durum bende de var. Bankayı mı aradınız ne yaptınız. Kaç gün sonra paranız yattı. Bilgi verebilir misiniz?

Dilay
Dilay

Benim ürünü mü kargoya vermiyorlar iptal de oynaylamiyorlarmis o yüzden iptal de etmedim öylece duruyor parayı nasıl alabilirim siz aldınız mi

Bankayı aradım sabaha çözdüler

Betül
Betül

Aynı oyalama sürecini yaşıyorum defalarca ulaştım sürekli ilettik geri dönüş yapılacak dendi sonuç yok hala Ugg bot aldım 4000₺ yanlış ürün gönderdiler 1000₺ lik gelir gelmez aradım iade numarası verdiler iade ettim sizin yaşadığınız süreci yaşadım kesinlikle kasıtlı yapıldığını düşünüyorum 10 Mayısta sipariş verdim Avukata başvurdum dava için 1 hafta daha beklemem gerekiyormuş. Bütün arama kayıtlarım mevcut yıpratılma davasıda açacağım bunun yanında yazıklar olsun kurumsallık adına tek bir özellik yok

Yunus

Ben bankamla çözüme ulaştım en sonunda. Bize ders olsun bir daha da alışveriş yapmayalım ve yakınlarımıza anlatalım ki onlarda yapmasınlar

Ertan sonuçtan çok memnun

Ertan
11 Temmuz 2025 12:11
a101-siparisim-teslim-edilmedi-para-iadesi-yapilmadi-3.jpg
a101-siparisim-teslim-edilmedi-para-iadesi-yapilmadi-2.jpg
a101-siparisim-teslim-edilmedi-para-iadesi-yapilmadi-1.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 15:46
A101 Mağazasında Yaşanan Fiyat Farkı Ve Personel Davranışı Sorunu
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

A101'de Siparişlerim Sessizce İptal Edildi Ve Para İadesi Yapılmadı

Özgür