Mahmut sonucu yetersiz buldu

Mahmut
11 Şubat 2024 19:56

11 Şubat 2024 tarihinde Ankara Alacaatlı Çankaya'daki A101 şubesinden 201,69 TL tutarında alışveriş yaptım. Bir saat sonra kart harcamalarımı kontrol ettiğimde, saat 15:24 ve 15:27'de kartımdan iki kez 201,69 TL çekildiğini fark ettim. Akbank'ı arayarak durumu bildirdim; banka, A101'de işlem yapabileceğimi, kendilerinde iki kez çekim onaylandığını ifade etti. Bunun üzerine A101 şubesine geri döndüm ve durumu anlattım, ancak bana ertesi gün tekrar gelmem gerektiği söylendi. Kamera kayıtlarını incelediklerinde, kasiyerin ilk çıkan fişi çöpe attığını ve kartımı yeniden okutmamı istediğini gördüm. Mağaza müdürü ise, şu anda gitmemi ve en geç 10 gün içinde fişim ve kartımla geri gelmemi, aksi takdirde para iadesi alamayacağımı söyledi. İkinci kez gittiğimde mağaza müdürüne, fişi kaybetme ihtimalime karşılık paramı ödemesini talep ettim; ancak mağaza müdürü, fişi kendilerine bırakmamı ve 10 gün içinde aynı A101 şubesine gitmezsem paramın A101'de kalacağını belirtti. Kötü tavırları ve müşterilere surat asan bir kasiyer ile karşılaştığım için bir daha o şubeye uğramayı düşünmüyorum. Bankadan çekilen dekontlarımı ekte bulabilirsiniz. Ankara'ya tekrar gitmem, kredi kartımla aynı A101 şubesine uğramam, mağaza müdürünün kaybetmediği fişi bulmam ve kasiyerin hatalı çekiminden dolayı iki kez alınan ücretin iadesini alabilmem gerekiyor. Eğer kontrol etmeseydim, A101'in iki kez para çekmesinden dolayı mağdur olacaktım.

Mahmut
19 Şubat 2024 10:41

A101 bolge temsilcisi iki kez çekilmiş paramın iadesini almam için yardımcı oldu. Yinede aynı A101 de işlem yapabilmek yanlış. Ya para hesaba iade edilmeli ya da herhangi bir A101 den işlem yapılabilmeli. Farklı şehirde bu iki kez para çekilme hatasıyla karşılaşsan ya paradan vazgeçeceksin ya da dönüp o şehre gideceksin.

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Kader
21 Ağustos 2024 15:30
Fazla Çekilen Paramın İadesini İstiyorum A101
Fazla Çekilen Paramın İadesini İstiyorum A101
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
24 Temmuz 2024 15:41