Tuğba sonuçtan çok memnun

A101 Hediye Kart Bakiye Sorunu

Tuğba
04 Nisan 2024 14:45

A101'den 1000 TL değerindeki hediye kartımda bakiyenin yarısını kullandım, ancak daha sonra kullanamadım. Bakiye yok olarak görünüyordu. Oysaki yaklaşık olarak sadece 480 TL'lik kısmını kullanmıştım. Kalan kısmı kullanamıyorum ve geçmiş alışverişlerimde de görünmüyor. Aldığım ürünlerle ilgili bir bilgiye ulaşamıyorum. A101 müşteri hizmetlerini üç kez arayarak durumu bildirdim; şikayetimin inceleneceği ve tarafıma geri dönüş yapılacağı söylendi ancak ne zaman aranacağım konusunda herhangi bir tarih ya da zaman verilmedi. Günlerdir hala arayan olmadı. Bu kartı satın alan kişi 1000 TL ödeyerek teslim alıyor, fakat ben kullanamadığım için kartı alan kişinin de parası boşa gitmiş oluyor. Teknik bir sorun olduğu açıkça belli; ancak A101 bu konuda yetersiz destek veriyor.

02 Mayıs 2024 13:54

A101 yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen hala hediye kartlarla ilgili dönüş yapmıyor. Bir kere bayramdan önce aradılar ilgileneceğiz dediler ama hala arayan yok ilgilenen yok. Resmen paranın üstüne yattılar. İnsanlar güvenip hediye kart alıyorlar fakat A101 vermiyor. Bundan sonra da bu tavırlarından ötürü herkese A101den kart almamalarını söyleyeceğim

profile profile

Erol
Erol

Yarısını kullanma fırsatınız olmuş. Şirketin bizlere verdiği kartta bakiye yok :) sözde 1000 TL bakiye var ama sistemde görünmüyor

Ceren
Ceren

Aynı durumu ben de bugün yaşadım yaşadım kart bakiyem olmasına rağmen 0 gözüküyor müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum ilgilenilmiyor

Zeki
Zeki

Aynı durum bende de oluştu. 1 ay oldu geri dönüş olmadı müşteri hiz. 1200 liram kayboldu akıbeti belli değil. Ya sistemsel ya da kasiyerlerde bir sıkıntı var kasıtlı

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
02 Nisan 2024 00:10

Hediye Kartı Bakiye Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

Tolga
24 Ocak 2025 19:25
Halil sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hediye Kartı Bakiyeniz Sıfır Diyor, Harcamadık

Halil