Suden sonuçtan hiç memnun değil

Suden
02 Ekim 2024 11:35

A101 - flavel çay makinesi
İstanbul-Bahçelievler Şirinevler şubesinden 26 Eylül 2024 akşam 18.40'ta flavel marka çay makinesi aldım. Alırken kapağın lastik kalitesine odaklandığım için yalnızca kapağı inceleyip, zaten saat geç olduğu ve A101'in müşteri ilişkiler politikasına güvenilebilir sandığım için çok uzun incelemeden satın aldım. Evde kutuyu açıp naylonu çıkardığımda üst cam demleme kısmında çatlak olduğunu ve tekrar paketlemek istediğimde çatlağın ayrılmakta olduğunu gördüm. Paketi fazla zorlamadan kapatıp, ertesi gün, 27 Eylül'de geri götürdüm. Videodan bakıp inceleyerek almışsınız dediler ve iade kabul etmediler. Alırken kutunun kartonunda aşınmalar ve paketlenmesinde zaten bir zorlanma vardı, ben kırmadım ve kullanmadım, bilirkişi incelemesi istiyorum dedim ama ilgilenmediler. Aynı gün müşteri hizmetlerini arayıp resim ve faturasıyla sorunu ifade ettim, hâlâ bir geri dönüş olmadı. Ekte resimleri ve faturasını da görebileceğiniz ürün yüksek ihtimalle iade edilmiş ve incelenmeden rafa konmuş veya paketlemesi hatalı olduğu için üstten fazla bastırılarak çatlatılmış bir ürün olmalı. Acil geri dönüş bekliyorum. Fişte görebileceğiniz gibi güvene istinaden bir kerede başka ürünler de aldığım bu mağazayı politikalarını gözden geçirmeye davet ediyorum.

Mert
13 Mart 2024 13:09
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
16 Temmuz 2024 14:50
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
02 Aralık 2023 23:39
A101 Den Alınan Arızalı Ürün
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

A101 Teslimat Krizi: Çamaşır Makinesi Mağduriyeti

14 Mart 2025 15:26