Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

A101 Etiler Şubesi Personelleri Ve Yöneticisinden Şikayetçiyim

Abdullah
12 Ağustos 2023 23:27

A101 mağazası, Antalya, Muratpaşa Etiler Mahallesi Etiler şubesi market kodu:1259(Necati dölen okulu karşısı) çalışanları ve yöneticisinden şikayetçiyim.

Etiler Mahallesi Karacaoğlan Caddesi üzerindeki A101 mağazası hakkında, 12 Ağustos cumartesi tarihinde müşteri memnuniyetsizliklerinden dolayı kınıyorum, şube çalışanları ve yöneticisine de yazıklar olsun.

Müşteriyi mağdur etmekten başka yaptıkları bir şey yok, satın aldığım deniz şortu için o anda deneme imkanımız yoktu, iadesi var mı özellikle sorduk, ve ürün daha mağaza kapısından uzaklaşmadan fikrimizi değiştirip iade etmek istedik. Geri almadılar, yeni personel hatası diye bilgisi yoktu şeklinde cevap veriyor, bayan sorumlu müdürü aradı konu ile ilgili, sayın müdür denen zat keyfini bozup cevap bile vermedi.

Bütün müşteriler mağdur oluyorlar, lafları ve kasada uzun uzun kuyruklar ve bekletmeler, ilgilenmiyor, değişim ve iade konusunda hiç yardımcı olmuyorlar, aldığım ürünü başka şubede hiçbir sorun yaşamadan değiştirebiliyorum fakat bu şube çalışan ve yöneticisinde müşteri memnuniyeti diye bir şey yok.

Başka müşteri bile ürün soruyor resmen azarlayıcı bir dille cevap veriyorlar. Böyle bir kurumsan şirkete hiç yakışmaz. A101 kalite ve hizmetinde sorun olmamalı. Özellikle bu şube çalışanları sorgulanmalıdır. Konu ile ilgilenip tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Savaş
27 Mart 2024 16:10
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Ekim 2023 11:10
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Nuran
25 Mayıs 2025 23:54