Meryem sonuçtan hiç memnun değil

A101 Bozuk Ürün Satılması

A101 Bozuk Ürün Satılması
Meryem
13 Ekim 2023 14:54

Bugün A101 in Çorum Laçin şubesinden yaptığımız alışverişte vince çikolata aldım Antep fıstıklı. Ancak eve gelip açtığımda çikolatadaki görüntü aşağıdaki resimde olduğu gibi. Tadına baktım çok kötü. Çikolata da eski bir tat var. Daha önce ki alışverişlerimizde de benzer şeyler ile karşılaştık. Bu dan önceki alışverişte de örneğin ahir bir kiloluk beyaz peynir aldım eve geldiğimde kapağını açmam ile eskimiş bir koku yaydı. Kasar peynirde keza yine öyle bir şey ile karşılaştık. Ben şuna değinmek istiyorum bizler köylerde oturan insanlarız ve ilçelerdeki marketlere ayda ya da birkaç ayda bir gitme şansımız oluyor. Aldığımız ürünleri kusurlu çıkınca hemen gidip iade şansımız yok ya olduğu kullanacağız ya da direk çöpe atacağız. Çünkü değişime gitsek astarı yüzünden pahalıya geliyor. Yakıt araç derken. Ama ben bugün artık yeter dedim. Kırsal alanda uladım sıkıntısı var diye insanlara bozuk ya da kötü olmuş ürünler satamazsınız. Bundan sonra gerekirse bir ilçe öteye gidip farklı bir mağazadan alışveriş yapacağız. A101 mağaza yetkilisi kim ise ürün elimde ve bana ulaşacağınız zamana kadar da elimde olacaktır. Kesinlikle bu defa sizden şikayetçi olacağım ulaşmamanız dahilinde.

Gülce
14 Şubat 2024 12:14

12 Ocak 2025 21:53
Kalitesiz Ürünlerle Halk Sağlığı Tehlikede
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
26 Ağustos 2025 20:41

Aldığım Vince Çikolatalar Bayat Ve Bozuk Çıktı, Ücret İadesi Veya Değişim Talep Ediyorum

Melike
19 Ekim 2025 20:31
aldigim-vince-cikolatalar-bayat-ve-bozuk-cikti-ucret-iadesi-veya-degisim-talep-ediyorum-2.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
24 Eylül 2023 10:24