Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Zirve Yazılım: Hayal Kırıklığı Ve Zorunlu Tutsaklık

12 Kasım 2024 18:34

Zirve Yazılım nasıl bir şirkettir, anlamak mümkün değil. Yıllar önce 'son fırsat' diyerek Zirve Nova'yı (çalışmayan, hayata geçmeyen demo programı) muhasebe programı olarak sattılar. Ofis olarak defalarca denememize rağmen KDV beyannamesinde hata veriyor, mizan alma esnasında hatalar aldık. Sonradan öğrendik ki program demo halindeymiş ve bu nedenle kullanamadık. Yoğunluğumuz nedeniyle bugüne kadar programı hayata geçiremedik. Bir iki hafta önce müşteri hizmetleriyle görüştüğümde, sanki programı hiç satın almamışım gibi benden yeniden ücret talep ediliyor. Peki, benim zamanında ödediğim ücret ne oldu? Çalışmayan, demo olan bir programı sat, yıllarca geliştirmeye çalış, benim üzerimden para kazan, sonra benden sattığın programa bir daha para iste. Bizler gibi inanmış firmalar ve insanlar bu tür firmaları zengin ediyoruz. Arkadaşlar, meslek camiası olarak her önümüze getirilene inanmayalım, yoksa benim gibi mağdur olursunuz. Bu görüşmeyi yaptıktan sonra Zirve'den destek almakta zorlandım. Ne zaman arasam ya 25. ya da 30. sıralarda oluyorum. İlk sıraya geldiğimde telefon kapanıyor. Umarım şahsıma özel bir durum değildir. Programı değiştirmek istedim, çünkü yeni ödemiştim. Yıllık güncelleme süresine iki gün vardı. 'Programınızı istemiyorum, yıllık güncellemeden vazgeçiyorum' talebime olumsuz yanıt aldım ve bir yıl daha Zirve Yazılım'da zorunlu olarak tutsak edildim. Herkese dikkatli olmasını istiyorum.

13 Kasım 2024 09:04 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında firmamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

Rıza sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 17:32
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 23:55
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Zirve Yazılım Nova 2.0

06 Kasım 2023 00:34
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmayan Muhasebe Programı İçin İade Talebime Dönüş Yapılmıyor

14 Ağustos 15:29