Nagihan sonuçtan çok memnun

Zirve Ön Muhasebe Programı: Teknik Destek Ve Yazılım Sorunları

06 Aralık 2024 19:39
Nagihan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumuzun çözümü için yapılan geri dönüş için teşekkürler”

Zirve ön muhasebe programını asla kullanma! Önce yazılımsal hataları yüzünden sağlıklı bir envanter raporu alamazsınız. Verileri ve raporları asla sağlıklı çalışmıyor. Bu yüzden büyük sorunlar yaşadık. Ve grup muhasebe programı olan mikroya yönlendirildik. Programı size satana kadar her şeyi hallederiz dediklerine asla inanmamak lazım. Bugün zirveyi defalarca aramama rağmen ne ankarası ne İzmir'i asla teknik sorunumuzu çözemedi. Herkes birbirine konuyu atıp duruyor. Merkezi arıyoruz bayinize söyleyin diyor. Bayiye söylüyoruz merkeze söyleyin diyor. Ya bizi insan yerine koymuyorlar. Ya da bu ülkede her zaman olduğu gibi işini bilmeyen insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz. Herkes birbirine yönlendirip durur. Elimizde zirve ile ilgili kendilerinin de kabul ettiği yazılımsal hata ile ilgili kabul ettikleri ama hala çözmeyip geri dönüş yapmadıklarına dair video da var. Lütfen mağduriyetimizi çözmek için geri dönüş yapın. Sorunumuzu telefonla anlatamıyoruz. Ama ulaşılacak bir mail adresleri bile yok. Herkes bilsin ve geri dönüş yapılsın diye şikayetimi buraya yazdım artık

06 Aralık 2024 20:20 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında firmamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

09 Aralık 2024 16:37

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuya dair gerekli görüşmeler yapılmış ve siz değerli kullanıcımızla mutabık kalınmıştır. Zirve Yazılım'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri www.zirveyazilim.net 0312 473 28 00

Nagihan
17 Aralık 2024 22:11

Sorunumuzun çözümü için yapılan geri dönüş için teşekkürler

Hacı sonuçtan memnun

17 Ocak 11:53
"Sorunun çözümünde yardımcı olan ismini yanlış hatırlamıyorsam gülsüm hanıma teşekkür ediyoruz."
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Zirve Yazılım: Hayal Kırıklığı Ve Zorunlu Tutsaklık

12 Kasım 2024 18:34
Rıza sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 17:32
Elif sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 11:09

Zirve Muhasebe Programında Güncelleme Sorunu