Esra sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Zen Alyans Ömürlük Sanıyorsun Ama Çatladı Kırıldı. Telafi Edilmiyor.

02 Şubat 2024 14:17

Aralık 2018 tarihinde Zen Pırlanta'dan almış olduğumuz evlilik alyansımız ile ilgili çok büyük bir deforme problemi yaşıyorum. Uşak mağazasından aldığımız için yine oraya bakım ve tamir için 16 Aralık 2023 tarihinde verdik. 48 gün sonra maalesef hiçbir şey yapılmadan kullanıcı hatası denerek geri geldi. Standart günlük kullanımda ne gibi bir kullanıcı hatası olabilir. Millet 50 senelik evliliği boyunca aynı alyansı takmıyor mu? Bu alyans takılıyken ağır işlerde çalışılmadı darbe almadı düşmedi vs. Ömürlük olsun diye alınan bir şey anısı olan bir şey. Fakat hiçbir şekilde tamir etmiyorlar. Ancak 2.200 lira değerinde geri alıp istediğimiz alyansın üzerine fiyat koyarak satmayı teklif ediyorlar. Aynı model hala üretimde ve 6924 lira fiyata satılmakta. Aynı model ile bedelsiz değişim yapılması gerekirdi. Alyans üzerine nasıl bir kullanıcı hatası olabilir. Tek parça döküm yapılmadığı için orta katman ayrılarak çatlamış üst katman da parçalanmış durumda. Satış esnasında katmanlı bir altın olduğu söylense zaten satın almazdık. Fotoğraflarda aşırı kötü halde olduğunu göreceksiniz Bu alyans sadece 5 yıllık beş! Bu kadar kısa sürede nasıl eskiyebilir? Kullanıcı hatası olduğunu kesinlikle kabul etmiyor, sorunum çözülmediği sürece gerekli tüm işlemleri yapacağımı belirtmek istiyorum. Çünkü müşteri memnuniyeti sıfır. Ki böyle özel anısı olan ürünlerde daha dikkat edilmesi gerekir.

06 Şubat 2024 07:53 (Şikayetten 3 gün sonra)
Esra
07 Şubat 2024 14:36

Tarafıma tamir hizmeti sunulmamıştır. Zaten bedava tamir istememiştik ücret ne ise verecektik ancak böyle bir hizmetten bahsedilmedi.

08 Şubat 2024 08:13

Değerli Misafirimiz, Alyanslar kişiye özeldir. Tamir işlemi ürün üzerinden yapılamamaktadır, mücevherinizin değişimini istediğinizde, yeniden üretim çerçevesinde yardımcı olabilmekteyiz. Saygılarımızla, Zen Pırlanta

Esra
08 Şubat 2024 17:59

Bir önceki cevabınızda belirttiğiniz "misafirlerimize uygun fiyatlı tamir çerçevesinde yardımcı olabilmekteyiz" cevabınıza istinaden yazıyorum fakat sonraki cevabınızda tamir olamayacağından bahsediyordunuz. Cevaplarınız arasında bir tutarsızlık var maalesef. Kaldı ki ürün için kesinlikle Vurma çarpma düşme vs. Söz konusu olmamıştır. Üretim kaynaklı olduğu aşikardır. Tek parça döküm yapılmamış katmanlı bir yüzük verilmiştir. Çevre kuyumculardan da bunu teyidini aldık. Değişim yapabiliriz dediğiniz de üzerine aynı model için yaklaşık 4-5 bin tl koymaktan bahsediyorsunuz sanırım? Teşekkürler.

30 Ekim 2024 14:39

26 Mayıs 18:23
Zen Diamond Alyans Ve Gümüş Yüzükte Erken Bozulma Ve Çözüm Eksikliği
Şüheda sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 18:05
Zen Pırlanta Üretim Hatalı Ürünü Değiştirmemeleri
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Yapılmaması

26 Kasım 2023 20:48