Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Yapılmaması

26 Kasım 2023 20:48

Marmara Park Zen Pırlanta'dan 03.11.2023 tarihinde kız arkadaşım ile birlikte alyans aldık. 17.11.2023'de teslim edildi. Erkek alyansının ölçüsü tam alındı ve gelen ürün tam oldu fakat kız arkadaşımın alyansının ölçüsü yanlış alındı. Ölçü yüzükleri ile alınan ölçüde 12 numara tam oldu fakat gelen klasik alyansın ölçüsü 12 olmasına rağmen dar geldi. Nişanımızı henüz yapmadığımız için deneme dışında yüzük kullanılmadı. 26.11.2023 tarihinde Zen Pırlanta'ya uğrayıp durumu anlatıp 13 numarada yeni yüzük ile değişimini talep ettim fakat değişim için 2600 TL fark istediler. Alyansın fiyatı 4600 TL idi; hemen hemen yarısı kadar bir değişim ücreti istendi. 13 numaranın biraz daha büyük olduğu için gramaj farkını vermeye razıyım fakat sıfır ürün için bu şekilde bir fark isteyerek değişim yapılmasını Zen gibi bir markaya yakıştıramadım. Ben Zen markasına güvenerek sokaktaki sıradan bir kuyumcudan almayıp yüzüğü buradan aldım ama pişman oldum. Bu arada 31 bin TL'lik pırlanta yüzüğümüzü de Zen'den aldık ve gayet memnunuz. Zen'in bu mağduriyetimizi gidereceğine inanıyorum. Gelişme olursa paylaşacağım. Zen'den alyans ve pırlanta almak isteyenlere referans olması için.

30 Kasım 2023 15:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Arzu. sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Yönlendirme Ve Ek Ücret Talebiyle Mağdur Oldum!

04 Ekim 2025 22:21
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Asla Yapılmaması!

23 Ekim 2023 23:34
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ölçü Yüzük Krizi

17 Nisan 2025 14:20
Yanlış Ölçü Yüzük Krizi
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yüzüklerindeki Ve Politikasındaki Tutarsızlık.

23 Eylül 2024 19:16