Nur sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlantanın Müşteri Mağduriyeti Ve Eksik Gram Alyans Satması

07 Aralık 2023 18:04

Zen Pırlanta'dan 03.02.2023 tarihinde iki adet alyans siparişi verdik. D****** F**** Ç***** mağazasından eşim için 3.5 gr, benim için ise 2 gr klasik Zen alyans siparişimiz oluşturuldu. Biz uzak evlilik yaptığımız için nişanda fark etmedik; fakat yazın alyanslarımızın farklı olduğunu, benim alyansımın doğru, eşimin alyansının farklı geldiğini gördük. Yaklaşık bir ay önce D*********'daki bir Zen mağazasına gidip alyansı gösterdik ve tarttıklarında eşimin alyansının da 2 gr olduğunu, Zen'e ait olmayan bir alyans olduğu söylendi. D******'deki ilgili şubeyi direkt arayıp olayı anlattılar. Kargo istendi, D********* Zen şubesi yüzüğü alıp kargoladı. Asıl problem, aldığımız tarihte Zen'in benim yüzüğümü sisteme işleyip faturalandırmış olması fakat eşiminkini işlemeden alelade bir yüzük yollamış olması. 15 gün sonra bize yeni yüzük geldi. Bu sefer sisteme tabii ki işlemişler ve yine 2 gr yüzük yollanmış, incecik bir yüzük. 'Ömür boyu garantisi var' diye güvenilir bir markadan alyans almak isterken, Zen Pırlanta'nın 1.5 gram alyansın üstüne yatarak 'elimizden bir şey gelmiyor' demesiyle karşı karşıyayız. Acilen sorunumuzun çözülmesini istiyoruz. Aksi takdirde her türlü fatura ispatı ile Zen'i başka mercilere şikayet edeceğim.

11 Aralık 2023 08:28 (Şikayetten 3 gün sonra)
Nur
Nur
25 Aralık 2023 18:14

Zen iki haftadır inceliyor güya gerçekten inanılmaz bir olay 1.5 gram altın için yapılan bu saçmalık yüzünden Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım bekledim bir yanıt gelecek diye ama sallamadıkları çok belli ama hakkımı sonuna kadar arayacağım

05 Ağustos 2024 01:00
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Zen Alyans Ömürlük Sanıyorsun Ama Çatladı Kırıldı. Telafi Edilmiyor.

02 Şubat 2024 14:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Yapılmaması

26 Kasım 2023 20:48
Okan sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 21:49
Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 00:33