Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yüzüklerindeki Ve Politikasındaki Tutarsızlık.

23 Eylül 2024 19:16

Zen Pırlanta İzmit şubesinden birkaç ay önce bir pırlanta yüzük aldım ölçüsü 11. Geçen hafta yine aynı şubeden alyans aldık yine aynı 11 ölçüde. Dünde şubeye geldi bende gidip teslim aldım. Ancak yüzük aşırı derecede büyük geldiği için değiştirmek istediğimde değişim ya da iade olmadığı söylendi tarafıma. Önceden aldığım tektaş yüzük ikisi de aynı ölçü olmasına rağmen tektaş düzgünce olurken alyans aşırı derecede büyük geliyor. Şubedeki arkadaşta kendisi inceledi ve gördü çözüm olarak tek sunabildiği 7 bin küsur tl'ye aldığımız yüzüğü değiştirmek için üzerine 4500 TL daha ödeyip elimizdeki yüzüğü verip aynı yüzüğün aynısını satın almak. İkisi de aynı firmadan çıkan 2 yüzüğün ölçüleri nasıl bu kadar tutarsız olabiliyor ve ne akla hizmet değişim yapılamıyor anlamak mümkün değil. Yüzüğün değişimini ya da iadesini istiyorum bu işi burada bırakmam buradan sonuç alamazsam Tüketici Hakları'na giderim. Ürünü satıp kaçamazsınız yıllardır kullanılmış bir şeyi değiştirmek istemiyoruz dün aldık bugün olmadığı için geri getirdik. Zen Pırlanta gibi bir firmaya bu politikayı ve ürünler arasındaki bu tutarsızlığı hiç yakıştıramadım.

26 Eylül 2024 15:54 (Şikayetten 2 gün sonra)
30 Eylül 2024 08:45

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta'da Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

31 Ağustos 2024 17:23
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 12:43
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yüzük Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

24 Ekim 2024 15:26
Yanlış Yüzük Teslimatı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Kezban sonuçtan hiç memnun değil

Zen Pırlanta Yanlış Alınan Alyans Ölçüsü Ve Değişim Asla Yapılmaması!

23 Ekim 2023 23:34