26 Ağustos 2023 00:139.728

Sur Yapı marka AVM Bursa'daki Zen pırlantadan eşimin doğum günüm için aldığı 0.60 karat baget tamtur pırlanta yüzüğüm kullanırken aşırı dikkat edip narin davranarak kullandığım yüzüğümün pırlanta taşlarından biri düştü Zen Pırlanta Korupark AVM Bursa'ya getirdiğimde fabrikaya gönderip düzeltip geri gönderdiler. 1-2 aya kalmadan iki taşı birden düştü ve tekrar gönderdim yapıp tekrar geri gönderdiler. 1 ay bile geçmeden doğru düzgün taşı düşer diye korkup narin davrandığım yüzüğümün 6 taşı birden düştü tekrardan götürdüm ve ücret istediler. Sürekli pırlantası düşüp duran bir yüzük için ücret verip tekrar yaptırsam tekrar düşecek ve irtibat yok fabrikada ustalar ne diyorsa onu yapıyoruz diyorlar. Problemimin çözülmesini istiyorum

30 Ağustos 2023 13:47 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle şikayetvar aracılığıyla göndermiş olduğunuz mailinizi dikkatli bir şekilde okuduğumuzu ve incelediğimizi bilmenizi isteriz. Bu bağlamda bazı noktalara açıklık getirmek istiyoruz. Mücevherlerimizin ömür boyu bakım garantisi bulunmaktadır. Sizin yaşamış olduğunuz gibi kullanım ile ilgili, bakım değil onarım gerektiren durumlarda ( vurma , çarpma, kırma, yamulma ) misafirlerimize uygun fiyatlı tamir çerçevesinde yardımcı olabilmekteyiz. Sizin mücevherinizde de 4 baget düşük ve 1 baget kırık bulunmaktadır. Saygılarımızla, Zen Pırlanta

30 Ağustos 2023 18:24

Cevap vermişsiniz 4 bagetin düşük birinin kırık olduğuna dair toplam 7 tane taş düşük. Dikkatli kullanmama rağmen sizce iki kere pırlantası düşüp yapılmış bir yüzüğü para verip tekrar yaptırdıktan sonra düşmeyecek mi? Boşu boşuna para vereceğim. Zaten 2 kere düşmüş yapılmış. 3. Ye düşüyor neye güvenip de para verip yaptıracağım? Ben ödeyip tekrar yaptırsam tekrar düştüğünde yine mi para ödeyeceğim? Taşı düşmüş yazan herkese aynı cevabı kopyalayıp yapıştırmışsınız sorunumun çözülmesini istiyorum kopyala yapıştır cevap değil.

Garanti Kapsamındaki Yüzüğe Tamir Ücreti Talebi

29 Ekim 2025 15:143.767

Geçen yıl İstanbul Marmara Park AVM Zen Pırlanta şubesinden satın aldığımız baget yüzükte, herhangi bir darbeye maruz ka...

Zen Pirlanta Kusurlu Satıp Ürün Değişiminde Zorluk Çıkartıyor

Merve
23 Şubat 2024 17:5513.393

"Teşekkürler ilginiz için."

Zen Pırlanta Kusurlu Ürüne Ücret Kesebileceğini Söylüyor

Ece
8 Temmuz 2024 20:1110.787

"Ürünümü tekrardan üretip yeni ürün gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Zen ekibine teşekkür ediyorum ilgileri için. Müşteri memnuniyeti budur."

Tümünü Gör
Zen Pırlanta Ankamall Yüzüğümü Bir Türlü Teslim Etmiyor

Zen Pırlanta AnkamallYüzüğümü Bir Türlü Teslim Etmiyor

Özden
Zen Pırlanta Yüzüğü Bedavaya Geri Alıyorlar!

Zen Pırlanta YüzüğüBedavaya Geri Alıyorlar!

Ayşegül
Zen Pırlanta Sertifikamı Alamıyorum!

Zen PırlantaSertifikamı Alamıyorum!

Remziye
Zen Pırlanta'dan Aldığım Altın Alyans Ortadan Çatladı!

Zen Pırlanta'danAldığım Altın Alyans Ortadan Çatladı!

Emre
Zen Pırlanta Bilekliğim Koptu Tamir Etmediler!

Zen PırlantaBilekliğim Koptu Tamir Etmediler!

Serkan
Zen Pırlanta Yüzük Kırıldı!

Zen Pırlanta YüzükKırıldı!

Songul