Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Raf Kasa Farkları

22 Mart 2024 14:44

Bir süre önce Yves Rocher markasından bazı ürünler satın aldım. İlk alışverişe özel indirim sunduklarını belirten marka, rafta fiyatı 1299,90 TL olan bir ürünü 948,93 TL'ye indirmiş. Ürünleri fiyatlarıyla görüp kasaya gittiğinizde 'Size özel indirimimiz var, hoş geldin indirimi veya ilk alışverişe özel indirim' gibi ifadelerle karşılaşıyorsunuz.

Diyelim ki indirim oranı %10. Kasada personel hesap yapıyor; iki ürün aldığınızı varsayalım, rafta 948,93 TL'ye düşen ürün için 2 eşit 1897,86 TL oluyor ve %10 indirimle 1708,07 TL ödemeniz beklenirken, sizden 2339,82 TL tahsil ediliyor. Bunun sebebi olarak iki kampanyanın birleştirilemeyeceği söyleniyor.

'Üyelerimize özel fırsatlarımız var' gibi vaatlerle sizi ikna etmeye çalışıyorlar. Ben üç haftadır bu büyük marka ile uğraşıyorum ve maalesef müşteriyi yanıltan bir sistemleri olduğunu gözlemledim.

Umarım şikayetlerim ve kayıtlarım dikkate alınır ve geri dönüş yapılır. Daha iyi alternatiflerin olduğuna eminim.

22 Mart 2024 16:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından sisteme kayıtlı numaranıza arama yapılacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

05 Nisan 2024 09:48

O kadar yoğun çalışılmakta ki hala arama yapılamadı

22 Nisan 2024 15:48

Veeee beklenen son 22 Nisan 2024 hala arayan çözüm sunan açıklama yapan yok

Betül sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 12:34
Aylin sonucu yetersiz buldu

12 Temmuz 2023 12:11
Sibel sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2024 08:09
"İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim."
Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Doğum Günü Kampanya Furyası

14 Aralık 2023 20:26