YHT (Yüksek Hızlı Tren) Bilet Kontrolü Yapan Görevli Çalışan Arkadaşın Yaklaşımı

06 Ağustos 2023 23:01

06.08.2023 Polatlı YHT istasyonunda saat 21:40'ta bilet satışı kontrolü yapan görevli bayan çalışan arkadaşın üslubu ve cevabını beğenmedim. Konya seferi yapan trenine Polatlı istasyonundan annem, kız kardeşim ve yeğenimi gönderiyorum. Her hafta diğer çalışan görevli personel arkadaşlardan rica ediyorum. Valiz ve çantaları ağır olduğu için perona kadar çıkarıyorum, fakat bu bayan arkadaşımız her seferinde kendisinden izin istememe rağmen bana izin vermiyor. Diğer yolculara izin verdiği halde bana neden böyle yaklaşıyor bilmiyorum. Tamam, kendisi de görevini yapıyor, sıkıntı yaratacak bir durum söz konusu değil ama ben rahatsız oluyorum.

29 Eylül 2023 20:28

Ankara Polatlı Bilet Satış Yapan Bayan Çalışan Personel her ne zaman yolcu gönderim veya yolcu geleceği zaman yolcumun kucağında küçük çocuk ve eşyası olduğu için görevli talebinde bulunmam veya yardımcı olmam konusundaki tavrı ve üslubunu beğeniyorum birtek bu çalışan personelinizden şikayetçiyim

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Söğütlüçeşme Bayan Kontrol Memur Devletin Barkodlu Belgesini Tanımıyor

28 Temmuz 2024 15:24

YHT (Yüksek Hızlı Tren) Konya Garı Mağduriyeti