Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 09:39

Merhabalar,
Restoran ıd : bq79

12 Aralık 2024 09:48

Merhabalar, Yemeksepeti restoran üyesiyim; 02.12.2024'ten beri kendi kuryem ile çalışma talebim var. Defalarca mail attım, defalarca telefonla talep bildirdim. Partner uygulamasından talepler açtım; açtığım talepler çözüldü olarak kapatıldı, ki çözülen bir şey yok. Kendi kuryeme geçiş talebimi getir 5dk'da aktif ederken, günlerdir yaşadığım mağduriyeti kim açıklayabilir? Ben cevap vereyim, kimse. Çünkü 1 telefon dahi açıp benimle iletişime geçmeyen; talepleri 5 iş gününde çözmesi gerekirken, başka platformun 5 dakika'da çözdüğü talep bu arada, çözmeyen Yemeksepeti; kuryeye ödediğim maaşın finansal yükü ve her siparişte hala sisteme ödediğim komisyonlar haksızca benden alınmaya devam etmektedir desem; hatalı mıyım? Restoran ıd : bq79

12 Aralık 2024 11:15 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

Murat
Murat
17 Aralık 2024 14:48

Merhaba, Diğer platformlarda restoran kuryesi-platform kuryesi arasında geçiş dakikalar içerisinde hiçbir kurala tabi değilken; Yemeksepeti için genel kural setinde belirtilen dayatma kurallar mevcut. Söz konusu şartları sağlamama rağmen (min 30 gün çalışmak, min 30 başarılı sipariş, iptal sipariş olması kurye sebepli) firma tarafından talebimin karşılanmasını geçtim; aranmadım bile. Gerçekten bu kadar mı düşünüyorsunuz partnerlerinizi? Platformun adının Yemeksepeti partner olması, sadece bir algı açılımı sanırım.

18 Temmuz 2025 18:00
Azat sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 20:36
Yemeksepeti İle İş Birliği Kabusu: Kurye Ve Komisyon Sorunları
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 10:02
Barış sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 05:08
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:38

Yemeksepeti Kategorileri