14 Haziran 2024 12:46

Şirketimizdeki çalışanlarımıza mesaiye kaldıkları için yemek siparişinde bulundum Yemeksepeti uygulamasından kapıda ödeme kredi kartı ile fakat sipariş fişsiz ve faturasız bir şekilde geldi. Yemeksepeti kuryesi ödeme alınacak fiş dahi karttan kesilmesi gereken fiş olmadı çünkü telefon üzerinden kartı okutup siparişi o şekilde geçti. Canlı destek hattı ile iletişime geçtim, restoranı aradıklarını ve ulaşamadıklarını dile getirdiler, halbuki restoranı aramadılar bile. Restoranın numarasını vermeme rağmen aramadılar ve benimle usulsüz şekilde konuşma gerçekleştirdiler. Müşteri temsilcisi B**** T.'den, Yemeksepeti şirketinden ve yemek siparişi verdiğim restorandan talebimi çözmeden görüşmeyi sonlandırmak nedir? Muhasebem faturayı kesebilmesi için fişe ihtiyacı var, gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Restoran kendi çapında faturayı göndermeye çalıştı fakat olmadı. 2 gündür ısrarla bağlanıyorum, kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Yemeksepeti çalışanlarından da memnun değilim. Bana acil fatura lazım, Yemeksepeti ulaşsın, yetkiliye bağla diyorum, hayır diyorlar. Gerekli mecralara başvuruda bulunacağım. Fişsiz ve faturasız yemek göndermek nedir?

20 Haziran 2024 16:29 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

25 Haziran 2024 15:20

Gerekli incelemeler 5 gündür sağlanamadı herhalde faturam hala gelmedi

01 Temmuz 2024 16:58

Hala faturam gönderilmedi gerekli yerlere şikayetlerimi sunacağım

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 10:23
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!

30 Mart 2024 21:36
Yemek Sepeti Ödeme Sonrası Fiş/Fatura Vermiyor!

05 Temmuz 2025 17:47

18 Ekim 2023 18:41
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti'nde Eksik Fiş Ve İlgisiz Müşteri Temsilcisi Sorunu

12 Haziran 2025 15:06