Yemeksepeti Destek, Yemeksepeti Proje Güncelleme

01 Şubat 2024 15:19

Yemeksepeti Destek ya da Proje Güncelleme Bölümü olarak da adlandırılabilir. Yaklaşık 15 gündür minimum 5 e-posta, 5 telefon görüşmesi sağlayarak Coca-Cola Fırsat Menüsü fiyat değişikliği talebim tamamlanmadığı için, Coca-Cola Fırsat Menüsü iptali e-postasına bile dönüş sağlanamadı. Bu durum artık işletmemizi zarara soktuğu için gelen siparişleri iptal etme durumunda kalıyoruz. Bugün hâlâ bu siparişin geçmesine müsaade eden Yemeksepeti Proje Güncelleme ya da Destek bölümlerine sesimizi bu platformda duyurabilmekten başka bir çaremizin kalmadığını üzülerek iletiyorum. İvedi şekilde bizlere bir dönüş yapınız.

05 Şubat 2024 17:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 14:19
Okan sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 12:11

02 Mayıs 2025 09:21
Görünmeyen Coca-Cola Fırsat Menülerinin Kaldırılmasını Talep Ediyorum
Birgul sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti'nde Coca-Cola Fırsat Menüsü Mağduriyeti: İptal Taleplerine Yanıt Alınamıyor

18 Ocak 2025 13:13

15 Ağustos 2025 21:30