Yunus sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 00:21

Yaklaşık bir aydır Yemek Sepeti şirketi tarafından zarara uğratıldığımızı düşünüyorum. Restoranımıza gelen siparişler, Yemek Sepeti sistemi ve kuryeleri tarafından iptal ediliyor. Müşteri kaybediyorum ve işletmemin adı lekeleniyor. Defalarca kendilerine ve bölge sorumlusuna ulaşmaya çalışmama rağmen geri dönüş alamadım. Kendi kuryemle çalışmak istiyorum fakat bu talebim kabul edilmiyor. Sadece para kaybetmekle kalmıyor, işletmemin itibarını da kaybediyorum. Lütfen geri dönüş yaparak sorunumu çözümleyin.

21 Aralık 2023 17:17

Yemek sepetinin kendi kuryeleri tarafından siparişlerimiz iptal ediliyor. Acil kurye değişikliği talep ediyoruz. İki aydır bize asla yardımcı olmadılar. Bu durumdan dolayı ciddi müşteri kaybı yaşıyoruz. Yet kili kişilere ulaşşakta bizimle dalga geçiyorlar.

03 Aralık 2023 19:48

Yemek Sepeti tarafından gönderilen kuryeleri istemediğimizi bildirdik fakat bizi dikkate almadılar 1 aydır iş yerinin iş gücünü sürekli düşürüyor bu durum dan dolayı müşteri kaybına ve zarara uğruyoruz acilen çözüm bekliyoruz. Biz kesinlikle kendi kuryelerimizle çalışmak istiyoruz

24 Kasım 2023 00:34
Yemek Sepeti Tarafından İşletmem İflas Edecek Duruma Geldi

Yemek sepetinin kendi kuryeleri tarafından bu şekilde siparişlerimiz iptal ediliyor. Bölge sorumlusu Melike hanım ve Samet beye ulaşamıyoruz defalarca aradık mail attık bir çözüm bulmadılar. Biz kendi kuryemizle çalışmak istiyoruz acil çözüm istiyoruz ve şu ana kadar olan zararımızın da karşılanmasını talep ediyoruz. CİMER'e de yazacağız işletmemiz itibarini kaybediyor ilgililere arz ediyorum

24 Kasım 2023 00:43
Yemek Sepeti Tarafından İşletmem İflas Edecek Duruma Geldi

Kendi kuryemizle çalışmak istiyoruz defalarca dememize rağmen Yemek Sepeti kendi kuryesini gönderiyor ve siparişlerimiz iptal ediliyor işletmemiz büyük zarara uğruyor

27 Kasım 2023 12:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi değerlendirilmesi adına ilgili birim ile paylaştık. ilginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Birol sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 22:51
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
07 Temmuz 2023 15:29
Barış sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 18:28
Basri sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 13:33
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 01:03
Yemek Sepeti Kendi Kuryemizle Çalışmamıza İzin Vermiyor