Ayfer sonuçtan hiç memnun değil

Yemek Sepeti Mükerrer Ödeme

Yemek Sepeti Mükerrer Ödeme
01 Aralık 2023 19:58

Yemek Sepeti üzerinden, işlem güvenliği olabileceğini düşündüğüm için, 25.11.2023 tarihinde Burger King siparişi verdim. Kurye önce yemek kartımdan ödemeyi çekti. Yemek kartımdan ödeme düştüğü halde işlemi kapatamadığını bu aralar hep aynı şey olduğunu söyleyerek başka yolla tahsilat yapmak istedi. Ben sadece beyanla bunu yapamayacağımı benim yemek kartımdan ödemenin düştüğünü eğer sorun olursa tekrar gelebileceğini söyledim ancak kurye ısrarla kapımdan gitmedi. Açıkçası korktuğum için kredi kartıyla tekrar ödedim. Hiç şaşırmayacağınız gibi yemek kartıma iade olmadı. Ben ödemeyi 2 kez yapmış oldum. Yemek Sepetine bunu ilettiğimde önce inceleniyor dediler. Sonra aradık ulaşamadık dediler (sistemde kayıtlı numaramda arama göremedim, mail attım dediler o da yok! ) sistemde restorana iletildiği yazılmış. Ben restoranla muhatap olmak istesem direkt oradan söylerim! Yardımcı olmadıkları için yıllardır kullandığım hesabımı iptal ettim. Paramın iadesini istiyorum!

05 Aralık 2023 09:28

Yemeksepeti hesabımı sildiğim için yardımcı olamayacağını bildirdi.

04 Aralık 2023 09:47 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

10 Temmuz 2023 16:56

Yücehan
25 Aralık 2023 07:38
Yasemin sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2024 19:38
"Teşekkürler sorunum kısa süre içinde çözüldü 🙏"
Geciken Sipariş Ve İade Sorunu
Geciken Sipariş Ve İade Sorunu
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 21:47
Ezgi sonuçtan çok memnun