Yemek Sepeti Express Başvuru İncelemesi Sorunu

12 Ekim 2023 02:39

Sayın Yetkililer,

Ben aşağıda bilgilerim bulunan bir başvuru sahibiyim ve 3 gün önce Yemeksepeti Express'e yaya kuryelik yapmak amacıyla başvuruda bulundum. Ancak başvurum hala incelenmeyi bekliyor ve bu durum beni endişelendirmektedir.

Başvurumun incelenme süresi ile ilgili belirli bir süre belirleme konusunda elimde bir bilgi olmadığı için bu dilekçeyi yazma ihtiyacı hissettim. Başvurumun incelenmesi için gereken süre belirli bir takvaplanmışsa, lütfen bu bilgiyi paylaşmanızı rica ederim.

İş başvurumun incelenmesi için sabırsızlıkla bekliyorum ve bu sürecin hızlandırılması konusunda yardımcı olmanızı talep ediyorum. Uyguladığım pozisyon hakkında bilgi almak için herhangi bir ek belge veya görüşme talebiniz varsa, bu konuda hazırım ve iş birliği yapmaya hazırım.

Başvurumun incelenmesi sürecinin ne zaman tamamlanacağı hakkında bir yanıt bekliyorum. Başvurumun durumu hakkında güncel bilgi sağlayabilmeniz için iletişim bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz.

Ad Soyad: [Ayberk----]
Telefon Numarası: []
E-posta Adresi: [l********@gmail.com]

Başvurumun hızlı bir şekilde incelenmesini ve yanıt verilmesini rica ederim. İlgili departman tarafından verilen bilgilere göre hareket edeceğim. Başvurum hakkında herhangi bir ek bilgiye ihtiyaç duyarsanız, lütfen benimle iletişime geçin.

Saygılarımla

16 Ekim 2023 10:23 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Berkay
Berkay