Yatsan Ürün İade Sorunu

Şükran
23 Ağustos 2024 16:15

Yatsan firmasının Ankara Ankamall AVM şubesinden aldığım 2 adet yastığı sağlık sorunlarım nedeni ile doktorumun boyun bölgeme yüksek geldiğini bunu kullanamam gerektiğini beyan etmesi üzerine alışveriş saatimin üzerinden 12 saat bile geçmeden iade talebi oluşturdum. Sağlık sorunlarımı mağazada kamera ile kayıt altına alınmıştır. Daha sonra evime kontrol ekipleri gelerek gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yastıkları kullanmadığım için iade aldılar. Kendilerinden para iademi istediğimde para iadesi olmayacağını gelip mağazadan 6070 TL tutarında alışveriş yapmam gerektiğini belirttiler. Ben mağazadan gidip ürün almak istemiyorum. Oradan alacağım bir ürünüm olmamasına rağmen beni ürün almaya zorlamaktadırlar. Defalarca talep oluşturmama rağmen tarafıma ürün almam gerektiği hususunda zorlama yapılmaktadır. 6070 TL paramı çöpe atmak istemiyorum ve sizlerden ürün almak istemiyorum. İademin kredi kartıma yapılmasını talep ediyorum.

Aliye
Aliye

Merhaba bende hep Latex yastık tercih ettiğim için Bu sefer Yatsanı tercih ettim. Mağazada denedim. Herhalde herkes denediği için yastık incelmişti. Zaten boyun ağrıları ve yaşım icabı yastığı kabullenmek biraz zor oluyor her firma farklı imal ediyor. Yastğı aldığım mağazada tekrar denedim aldım maison Touch Latex soft. Eve geldim gece yattığımda çok yüksek ve rahatsız olduğunu gördüm. İade yok deniyor oysa internetten alınanlar (Yatsan ürünü) değişim oluyor mağazada deneme bir iki dakika da katiyen anlaşılmıyor ve yanlış karar veriliyor. Yatsan bu kuralını mutlaka değiştirmeli çünkü caydırıcı oluyor. Tabi müşteriler de hijyen kurallarına uyarak bir de Latex kesimi fabrikada yapılır mı? Aldığım yastığı üç santim kadar kestirebilirmiyim cevap önemli teşekkürler☺️

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Kullanılmamış Yastıkların Değişimi İçin Mağaza Destek Sağlamıyor, Mağduriyet Yaşıyorum

07 Eylül 2025 01:40
Seçilay sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Ankamall Şubesi Özensizliği

13 Ağustos 2023 17:32