Emre sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2023 12:34

20 Mayıs 2022 tarihinde satın alıp 10 Haziran 2022 tarihinde kullanmaya başladığımız "160x200 Zero Gravity Latex Pocket Yaylı Yatak" ürünü kullanılmaya başlandığı haftadan itibaren göçmeye başladı. Çağrı merkezinden servis talep edildi, servis incelemeye geldiğinde; ellerindeki mastarla yatakta seviye kontrolü yaptılar normal bu sorun yok yapacak bir şey yok deyip rapor tutup gittiler. Yatakta bariz çökmeler mevcut. Gözle bile görünür halde. Üstüne çarşaf serildiğinde yatılan yer içine göçük halinde ve göçük derinliği günden güne artmakta. Orta kilolarda olmamıza rağmen yatağın eşim tarafında da benim yattığım tarafta da bu kadar bariz çöken bölgeler olmasına rağmen gece bel ağrısı ile uyanarak yatmaya devam etmemiz söyleniyor. Şimdiye kadar herhangi bir ortopedik rahatsızlığı olmayan biz aylardır bel ağrısı çekmeye başladık. Salonda kanepede yatmak daha konforlu geliyor. Kesinlikle satarkenki gibi ilgili değiller. Bizi ilgilendirmez bu kullanıcı ile ilgili deyip geçiştiriyorlar. Bir de sınıfının en iyisi diye satılan bir yatak bu.

profile profile
14 Şubat 2023 15:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Emre
17 Şubat 2023 12:46

Arayan soran olmadı. Bir de mesaj atıldı aradık ulaşamadık diye. Yataş pişmanlıktır.

Black Ice Yatak Bel Ağrımı Artırdı, Beklentilerimi Karşılamadı

Begüm