Alev sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 21:45

20.05.2024 tarihinde Yataş Bedding online üzerinden Sleep Balance Pro 3'lü Set kampanyasıyla yatak baza başlık set aldım. 29.05 tarihinde akşam saatlerinde ürün bana ekiplerce teslim edildi ve ürün kurulurken odada iki görevli olduğu için odada dahi girmedim. Kurulum bittikten sonra odaya girip baktığımda yatak yerli yerindeydi, ben de verilen evrakı imzaladım (sonrasında meğerse yatağı tamamen kontrol edip öyle imzalamam gerektiği de söylendi). Ertesi gün akşam bazayı temizlemek için (emniyet kilidini takmamıştım) açtığımda bir de ne göreyim sol amortisör kısmındaki baza çatlamış, demir yamulmuştu ve baza kapanmıyordu. Akşam 18:00 sonrası müşteri hizmetleri çalışmadığından ayın 31inde kendilerini arayarak ivedilikle bilgi verdim. Akabinde bir uzman yollayacaklarını söylediler. Uzman zaten bir hafta sonra geldi ve geldiğinde imalı bir tavırla sorun sizden kaynaklı emniyet kilidini takmışsınız ve bazayı öyle kapatmışsınız bu durumda sizden 4000₺ ödeme almam gerekiyor dedi. Ancak zaten setin kendisi 10.000₺ bazanın kendisi ise tek almak istesem 6000₺. Ben neden üzerinde dahi yatamadığım yatağa ödeme yapayım tabi ki bunu kabul etmedim (garantisi olmasına rağmen). Tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ancak kendileri teslimatı yapan mağazaya yönlendirdi mağazayı aradığımda mağazadaki görevli de uzmanlarının "asla" böyle bir hata yapmayacağını yolda dahi "asla" böyle bir durum olamayacağını vs iletti, dilerseniz dava açabilirsiniz dedi. Yatak 3 haftadır evde ve üzerinde dahi yatamadım zaten ikame yatak göndermek falan hak getire. Yatası uzun yıllardır var olan bir marka diye tercih etmiştim ancak çok çok pişman oldum tercih ettiğim için zira bu baza takımıyla ilgili benzer şikayetleri yasayan çok fazla insan olduğunu da yaptığım araştırmalar sayesinde gördüm. Kesinlikle satış sonrası destek hizmetlerinden memnun kalmadım ve hakkımı da arayacağım. Muhtemelen buraya yazılanı da takmayacaklar ama almayı düşünenler için tavsiye olması acısından yazmak istedim. Bir yatak daha alacaktım iyi ki almamışım. Çok üzgünüm resmen paramla rezil oldum. Umursamaz tavırlarını ve kanepede yatmak zorunda kaldığım için ağrıyan sırtımı saymıyorum bile.

profile profile
21 Haziran 2024 08:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Yorumlar (5)

Orhan

Şikayetinizi okudum açıkçası bende bende aynı firmadan almayı düşünüyordum şu an tüm fikrim değişti teşekkürler ederim Umarım sizin probleminizle çözülmüştür

Bilge

Tüketici heyetine başvurdunuz mu

Alev

Hayır bir de orayla zaman kaybetmek istemedim açıkçası zaten çok uzun süre zamanımı çaldılar yüzlerce kez birilerine ulaşmaya çalıştım. Sanırım bu şekilde bir yıldırma politikaları var :) umarım siz bir sonuç alırsınız

Bilge

Çözüm ne oldu acaba benzer sorunları yaşıyoruz

Alev

Merhaba, hiçbir şekilde çözüm sağlamadılar. Boşuna uğraşıp zamanınızı harcamayın, takmıyorlar

Yataş Bozuk Yatak Sattı

Vijdan