Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Baza, Eksik Vida Kutusu

29 Nisan 2024 18:54

Yataş,2 ay sonra teslim ettiği baza malzemelerini eksik getirmiş. 1 ay sonra gelen mobilyacıların bazayı kurmak için açtıklarında eksik malzemeyi fark ettiler. MASKO Yataş bayisine bunu söylediğimizde imkansız dedi. Biz de tekrar para yatırıp vida takımı kutusu için istek yaptık. 3 hafta oldu vidalar gelmedi. Bu arada teslimatta eksik kutu teslimatı yapıldığı belli oldu. Biz bu arada mağduriyetimizi çağrı merkezine ilettik. Fakat halen bir çözüm bulunamadı. Koskoca Yataş firmasını mahkemeye vermeden önce buradan da sesimi duyurmak istedim. Küçük bir vida kutusu yürüyerek yola çıksa fabrikadan 3 haftada gelirdi sanırım. Rica ediyorum Yataş yetkilisi olur da görürse, umarım bir çözüm bulunur.

07 Mayıs 2024 00:53

Yataş'tan almış olduğumuz yatak ve bazayı bir türlü kurduramadık. Öncelikle teslim edilen yatak takımının içinden montaj takımı çıkmadı bir ay kadar süreyle montaj takımının gelmesini bekledik. Montaj takımı sonradan öğrendiğimize göre zaten hiç teslim edilmemiş ama biz yine de ekstra para ödeyerek onu ikinci kez satın aldık. Montaj takımı bayiye geldikten sonra bayii de bize geldiğini aynı gün ne yazık ki bildirmedi. Bu bilgiyi Şikayet var da paylaştıktan sonra bize gelmiş olduğunu ilettiler. Ertesi gün kurulum için geldiler, fakat kurulum esnasında ustalar aslında gelen bazanın yatağımızın ölçüsüne uygun olmadığını fark ettiler. Ve bizim için içinden çıkılmaz yorucu yıpratıcı sinirlerimizi altüst eden ikinci bir süreç daha başlamış oldu. Yataş satış sonrası destek hattını aradığımızda her seferinde size kaydınızla ilgili bilgi vereceğiz deyip hiçbir zaman dönüş yapmadılar. Ürünü almış olduğumuz bayii de aynı şekilde bugün yarın depodaki arkadaşlar ilgilenecek bakıyorlar deyip bizi bir şekilde oyalamaya devam ediyorlar. Şimdi Yataş'tan bir ürün almayı düşünen insanlara buradan sesleniyorum Yataş öyle sandığınız gibi büyük kurumsal bir şirket değil, sadece satış düşünen ve satış sonrası insanları yüzüstü bırakan zavallı bir şirket. İnsanların problemlerini çözmek şöyle dursun, sadece oyalayarak zaman kazanmaya çalışıyorlar. Ürün bize teslim edildikten sonra tam iki aydır kurulamadı ve bununla ilgili çok şansız olduğumuzu söyleyip pişkin pişkin oturuyorlar. Sonuç olarak kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için Yataş'tan uzak durun ve sakın ürün alıp paranızla rezil olmayın.

02 Mayıs 2024 08:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

03 Mayıs 2024 18:13

Yataş pişmanlıkmış. Bugün gelen vida takımıyla ustalar bazayı birleştirmeye başlamışlardı ki, orta demirlerin 2.00 yatak için olduğunu söylediler. Bizim yatağımız 1.80. Ayrıca yatak başıyle birleştirilecek parça ve iki baza arasına konuşan parçayı da burakmamışlar. 2 aydır çektiğimiz eziyet bitti yatakta yatacağız artık derken, şimdi de bu parçalar eksik diye bırakıp gittiler. İlk defa Yataş aldığım için pişmanlık duyuyırum. Yıllardır yataklarını kullanırdım oysa. Bu son olacak.

03 Mayıs 2024 18:25

Ayrıca siparişle birlikte teslim edilmesi gereken ama teslim edilmeyen vida kutusu için de ekstradan para verdik. Bunların hesabını umarım sorabiliriz, buradan. Çözüme ulaşmazsa önce CİMER sonra da avukatımla görüşme vakti artık.

07 Mayıs 2024 00:51

24 Kasım 2023 14:18
Hande sonuçtan memnun değil

Hande
05 Eylül 2023 20:36
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
25 Mart 2025 19:28