22 Mart 2024 14:34

Merhabalar, 12.02.2023 tarihinde 01264457 kodlu 160x200 ölçülerinde çift kişilik ortopedik Support Pocket Yaylı Seri Yatağı, Enza mağazasındaki satış görevlisinin tavsiyesi üzerine satın aldık. Yatağı baş ucu ile ayak ucu çevirirken, yatağın altında pas lekesi benzeri lekelerin oluştuğunu fark ettik. 08.03.2024 tarihinde Yataş yetkili servisine inceleme talebinde bulunduk. Sağ olsunlar, 2 hafta içerisinde servis yetkilisi gelerek yatağı inceledi, yatağın fotoğraflarını ve fatura bilgilerini aldı. İlk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını, şeflerine danışıp geri dönüş yapacaklarını belirtti. 15 dakika sonra arayarak, lekelerin dış etken kaynaklı olduğunu ve kullanıcı hatası olduğunu bildirdiler. Ancak yatak, ters düz edilip kullanılabilecek bir yatak değil. Biz yatağın altı için nasıl bir yanlış kullanımda bulunmuş olabiliriz?

28 Mart 2024 08:52 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

28 Mart 2024 10:24

Genel müdürükten beni aradılar. Konu ile ilgili özür dilediler yapılabilecek bir şey olmadığını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Yataş'tan Aldığım Yatak Beklentileri Karşılamıyor

Melek
25 Şubat 2025 21:40
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
02 Ekim 2023 16:43
İlke sonuçtan hiç memnun değil

İlke
18 Mayıs 2024 16:20
yatas-yatakta-olusan-bozulmalar-4.pdf
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Hatalı Yatak İçin Değişim Talebim Sonuçsuz Kaldı

İlhan
08 Ağustos 2025 23:20
Fabrika Hatalı Yatak İçin Değişim Talebim Sonuçsuz Kaldı
fabrika-hatali-yatak-icin-degisim-talebim-sonucsuz-kaldi-2.pdf
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
07 Eylül 2023 11:11