Taner sonuçtan hiç memnun değil

YKB Kredi Kartı Kampanyaları

30 Mart 2024 14:24

Y. K. B kredi kartı ile vergi faizsiz 3 taksitte ödeme kampanyasından faydalanarak ödemek istedim. Ödemeyi yapmadan önce de bankanın çağrı merkezini aradım. Müşteri temsilcisi aidatlı veya aidatsız kartlara 3 taksit olduğunu söyledi. Ödeme işlemini kar ile ödedikten sonra, mobil uygulamadan kontrol ettiğimde taksitlendirilmediğini gördüm. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda pay uygulaması ile ödenmesi durumunda faizsiz uygulaması olduğunu söyledi. Pay uygulaması nasıl ödeme yapıldığını internette çok araştırdım. Videolar izledim. Velhasıl pay ile ödemeyi yapamayınca. Gün içinde 5 defa YKB müşteri hizmetlerini aradım. Her biri farklı bir şey söylüyor. Bir tanesi iPhone üzerinden olmadığını bile söyledi. Ramazan günü çok kötü bir testten geçtim. YKB de yaptığım işlemin konuşma kayıtları da dinlenildiğinde durum ortaya çıkacak. Yapılan vergi ödemesinin faizsiz taksitlendirilmesini, olmuyorsa da işlemin iptal edilmesini rica ediyorum. Tüm banka kredi kartları ile faizsiz vergi taksitleri olmasına rağmen, YKB kredi kartı ile de bu işlemi yapmak istiyorum. Sanki atomu parçalıyoruz.

01 Şubat 2024 10:43
Yapı Kredi World MTV 3 Taksit Yalanı
Yapı Kredi World MTV 3 Taksit Yalanı
Mevsim sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 17:16
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 05:01
Onurhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2025 14:40
Sentez sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 11:31

Yapı Kredi Bankası Kategorileri