Esma sonuçtan çok memnun

Watsons'tan Aldığım Kapatıcı Rengi Uymadı

09 Şubat 2024 00:44
Esma'nın Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetimi çözdüğünüz için çok teşekkür ederim.”

Watsons'tan bugün Infaillible kapatıcı aldım. Mağaza çalışanı bana uyan rengi verdiğini söyledi; fakat rengi çok açık geldi. Aynı şubeye gitme imkanım da yok. Fişim mevcut ve bana yakın olan şubeye giderek ürünü değiştirmek istiyorum. Geri dönüş bekliyorum. Özel bir günde makyaj yapmak için bu ürünü tercih etmiştim ve fiyatı da ucuz sayılmaz. Mağdur durumdayım, yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

10 Şubat 2024 15:27

3 gün önce Watsons'tan Infaillible kapatıcı aldım. Orada ki satış danışmanının tavsiye ettiği rengi satin aldım ürünün fişi de duruyor. Eve geldiğimde renginin çok açık olduğunu fark ettim. Dün evime yakin olan şubeye gittim ve değişim yapılmadığını söylendi. Ben o kadar para verip özel gün makyajım için satin aldım ve param da boşuna gitmiş oldu. Lütfen yardımcı olun ve mağduriyetimi gidermenizi rica ederim. Her zaman Watsons'tan alışveriş yapan biriyim ve hiçbir sorun yaşamadım bugüne kadar. Umarım bu sorunu da çözersiniz.

09 Şubat 2024 09:30 (Şikayetten 8 saat sonra)
13 Şubat 2024 09:33

Mağduriyetimi çözdüğünüz için çok teşekkür ederim.

Ayşenur

Bana da koyu geldi ya kapatıcı güzel mi değişim yaptılar mı açılınca

Esma

Yapıyorlar ama uğraştırıcı ve o aldığım kapatıcıyı halen bitiremedim aşırı kuru eğer normal bir cildin varsa sana da kuru gelebilir kapatıcılığı güzel.

Sude sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2025 21:12