Gece sonuçtan çok memnun

18 Nisan 2024 13:53

Watsons'dan bir daha alışveriş yapmamaya karar vermiştim, ancak nedense üç kez müşteri temsilcisi tarafından aranıp ikna edildim ve ben yine alışveriş yaptım. Kısacası 873 TL'lik alışveriş yaptım. 'Bir saatte mağazadan alma' seçeneğini tıkladığımı düşündüm, ancak öyle değilmiş. Kartla ödeme yaptıktan sonra 'ürünler yedi iş günü içerisinde kargoya verilecek ve mağazadan teslim alacaksınız' denildi. Ve bugün kargom mağazaya geldi. Akşam kargomu aldım; tabii ki Watsons, ürünleri bir kutuya koymak yerine poşete koymuş. Poşeti açtığımda, kağıda sarılmış ürünleri gördüm; patpata bile sarılmamışlar. Fondötenin kapağı tamamen açık şekilde yollanmış ve diğer bütün makyaj malzemeleri poşete ve kağıda bulaşmış; koruma bandı dahi yok. Ve transparan pudranın normalde üzerinde jelatinin olması gerekirken onun da kapağı açık ve hiç sarılmamış... Pudranın hemen hemen hepsi dökülmüş ve fondötenle karışmış; inanılmaz kötü bir durumdaydı. Ben TikTok videosu çekmek için kayda aldım ve açılış yaparken inanılmaz bulaşmış bir durumla karşılaşmak zorunda kaldım. Çok üzgünüm. En sonki alışverişimde makyaj pamuklarım eksikti ve müşteri hizmetleri beni bir buçuk ay uğraştırdı. Yemin etmiştim bir daha alışveriş yapmayacağım diye, ama üç kez aradılar ve yine aldım. Acil olarak ürünlerin yenilerini istiyorum. Pastel kapatıcı ve sabitleyici hasarsız geldi. Bu arada, ürünleri patpata sarılmadan ve kutuya koymadan nasıl gönderirsiniz? Yazıklar olsun, bizim değerimiz bu mu Watsons?

18 Nisan 2024 13:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Tuğba A., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Haftanın 7 günü saat 09:00-22:00 arasında sağ alt köşede yer alan "Destek" alanından bizimle paylaşabilirsiniz. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

18 Nisan 2024 14:25
watsons-posetle-urun-yolladi-urunler-acilmis-akmis-1-48.jpg

Aradılar iade edin dediler iade sureci yine gönderilmesi 15.20gunu bulacak dedim zaten 14 gün bekledim artı 350 TL lik puan hakkim iptal olacak ve kargoya gidecek zamanım yok çalışıyorum dedim bana 200 TL lik kupon teklif ettiler ben değişim istediğim halde dilenciye sadaka gibi poşetle ürün yolluyorlar 200 lira sus payı çilesini ben çekiyorum ürünler 450 TL dediğimde kupon da yatacak ya size 350 TL lik diyor utanmadan benim kazandığım puan lami akmış ürünü alacağım o zaman neden 870 TL ödedim bu nasıl firma yazık lar olsun Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım...

18 Nisan 2024 17:13

Son olarak seda hanim diye bir çalışan sorunumu çözdü ve kupon tanımladı kendisine çok Teşekkür ederim

18 Nisan 2024 17:15

Seda hanıma çok Teşekkür ederim

Basak sonuçtan hiç memnun değil

Basak
13 Kasım 2023 19:49