Merve sonuçtan çok memnun

Watsons Kıyafet Uygunsuzluğu Şikayeti

28 Kasım 2023 14:34

Samsun Yeşilyurt mağazanıza 25/11/2023 tarihinde alışveriş için gittim. Mağaza çok titiz ve düzenliydi; fakat çalışan arkadaşlardan bir tanesi giyim olarak diğerlerinden çok farklıydı ve dikkat çekiciydi. Görünüş olarak mağazanıza yakışmadığını düşündüm. Bir mağaza çalışanı için etek boyu oldukça kısaydı ve bu durum beni müşteri olarak rahatsız etti. İsmini bilmiyorum ancak dövmeleri olan ve kızıl saçlıydı. Gereğinin yapılacağına inanıyorum ve teşekkür ederim.

28 Kasım 2023 15:07 (Şikayetten 32 dakika sonra)
06 Aralık 2023 12:00

Aylin

Buradan umarım Watsons müşterisi olarak okursunuz o kızla sürekli uğraşıyorlar haklılar Çünkü çok güzel ve oraya yakışan tek personel diğerleri var os koku şmuş ve bakımsızlar o kız oraya çok fazla Watsons şirketi olarak bu yorumumu görün ciddiye alın orada oraya yakışan gerek ürün bilgisi gerek müşteri iletişimi oradakilerden daha kalite daha hoş daha düzgün ve başarılı bir kız ben firmanızı arayacağım bu yorumu bu kıza bilerek yazdıkları çok belli

Aylin

Mağaza titiz ve düzenli değildi aynı zamanda çok dağınık ve pisti mağaza müdürü de çok pa saklı saçları yağ içinde çok bakımsız bir kadındı bunu da eklemek istiyorum

Betül

"Teşekkürler"
Derin sonuçtan çok memnun

Derin
26 Eylül 2023 18:17
"Yardımcı olan müşteri temsilciniz fazlasıyla nazikti. Sorunum çok kısa sürede istediğim gibi çözüldü. Teşekkür ederim."

Watsons Kategorileri