Yaren sonuçtan memnun

Watsons Elemanların Bilgi Yetersizliği Ve Kendinden Çok Emin Olmaları

06 Temmuz 2023 19:25
Yaren'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

Kurban bayramdan birkaç gün önce Watsons mağazasına L'Oreal Paris infallible 24H Kapatıcı almak için girdim. Daha önceden Loreal Paris internet sitesinden yüzüme canlı olarak deneyip kendime en uygun bulduğum tonu seçmiştim ki satış danışmanı o renk size çok koyu kalır diyerek birden çekmeceden cilt tonumla alakası olmayan üstüne üstlük açılmış gibi duran bir kapatıcı verdi. Kasaya aldığım şeylerin ödemesini yapmaya gittiğimde açılmış olduğunu fark edip aynı hanımdan değişmesini istedim. Tekrar sordum bu rengin bana uyacağından emin misiniz dedim o da evet sizin için uygun renk diye zorla elime tutuşturdu resmen. Eve geldikten sonra kapatıcıyı denedim. Gerçekten rengi inanılmaz açık oldu asla kullanamıyorum. Bir daha da Watsons'tan alışveriş yapmayacağım çevremdeki insanları bu konuda uyaracağım.

06 Temmuz 2023 19:45 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Yaren T., Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

06 Temmuz 2023 19:49

Teşekkür ederim

14 Temmuz 2023 17:01

Özge sonuçtan çok memnun

Özge
15 Şubat 2025 21:31
"İlginiz için teşekkür ederim sorunum çözüldü"
Ada sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2024 19:04
"Şikayetimden yaklaşık 30-40 dakika sonra bana geri dönüş yapıldı çok teşekkür ederim"
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
25 Eylül 2024 16:38
Watsons İade Kabul Etmiyor
Gülnihal sonuçtan hiç memnun değil

Gülnihal
05 Ağustos 2024 14:29