Emine sonuçtan çok memnun

Watsons 1 Saatte Sipariş Hazır Etmiyor

Emine
13 Nisan 2024 13:55

Dün akşam Watsons'ın online uygulamasından alışveriş yaptım. 'Tıkla hemen al' seçeneğini ilk kez denemek istedim ve ürünlerimin stokta olduğu Historia AVM'deki mağazayı seçtim. Mağaza kapandığı için siparişimin sabah mağaza açılış saatinden itibaren 1 saat içinde hazır olacağını hesap ettim. Ancak bu saat oldu ve hala hazır olmasını bekliyorum. Mağaza bana uzak olduğu için gitmek istemiyorum; mağazayı defalarca aradım ama ulaşamadım. Telefonlarına cevap vermiyorlar. Watsons müşteri destek ekibine ulaştım ancak mağaza alışverişleri konusunda yardımcı olamadıklarını söylediler. Bunun üzerine iptal etmek istediğimi belirttim, fakat online alışverişim için bile seçtiğim mağazaya gitmem gerektiğini öğrendim. Maalesef hiçbir şekilde yardımcı olamadılar ve beni bilgilendirilmedim. 'Bir saatte hazır' sloganlarının gerçeği yansıtmadığını anlamış oldum. Teşekkürler Watsons.

13 Nisan 2024 13:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Emine Ş. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Watsons Ailesi olarak güzel günler dileriz, Watsons İletişim Merkezi

Sude sonucu yetersiz buldu

04 Mart 2024 12:05
Aleyna sonuçtan çok memnun

Aleyna
28 Mart 2024 14:51
"Teşekkür ederim"
Watsons Tıkla Gel-Al Hemen Siparişim Hazırlanmıyor.
Watsons Tıkla Gel-Al Hemen Siparişim Hazırlanmıyor.

Selin
04 Temmuz 2024 15:57
Melike sonuçtan memnun

Melike
03 Ekim 2024 09:55
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Nilay
02 Temmuz 2025 17:13