Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Volswagen Navigasyon Avrupa Haritası Yüklememesi

Volswagen Navigasyon Avrupa Haritası Yüklememesi
19 Kasım 2023 13:21

Volswagen marka aracım ile daha önce Avrupa ya çıktığımızda navigasyonun sadece Türkiye sınırları içerisinde çalıştığını gördük. Telefon ile yol yardımı arayıp konudan bahsettiğimde https://app-connect.volkswagen.com/mapupdates/tr/download/#download
İlgili adresten indirip Avrupa haritasını kendim yükleyeceğimi ya da yetkili servise gittiğinde yükleyebileceğini aktardılar. 14 Kasım da periyodik bakımı geldiği için Tamaş yetkili servisine gittim. Bakım ve ilgili harita olayını aktardım. Servis gerekli görüşmeleri yaptığında Doğuş ile Avrupa haritasını yükleyemiyoruz dediler. 4448924 arayıp şikayette bulundum. Bir gün sonra haritanın yüklenmeme sebebini Milli savunma bakanlığımız izin vermiyor dediler. Şimdi Türkiye haritası zaten araçta yüklü tsb Avrupa haritasına niye karışsın dedim cevap yok. Aracıma Avrupa haritasının yüklenmesini istiyorum. Sınırı geçip araçta Wi-Fi ile internet kullanmaya başladığımızda App Connect koptuğundan yola mı telefona mı bakalım derken kaza atlattık. Volswagen in müşteri memnuniyeti bu mudur? O zaman kendi sitenizde neden bu harita yayınlanıyor? App Connect Wi-Fi bağlandığında telefon ile iletişimi kesiyor. Avrupa'da biliyorsunuz ki araç kullanırken telefona bakmak bile suç
Acilen sorununun çözülmesini istiyorum

Senol
Senol

Volkswagen kesinlikle müşteri şikayetleri konusunda ketum. Bildiğini okuyan bir şirket. Navigasyonu yeni Passat da tamamen kaldırmışlar. Oysa satarken, "araç yeni. O nedenle sistem güncellenmesi yapıldığında yüklenecek" diye taahhüt veriyorlar. Bu umutla satın alıyorsunuz ve aylar sonra size, "Yanlış biliyormuşuz. Bu araca navigasyon yüklemesi yapılamıyormuş" diye cevap verip, verdikleri sözün ne arkasında duruyorlar ne de çözüm sunuyorlar. Satışları düşmeye başladığında iş içten geçmiş olacak. Kesinlikle alınmaması gereken bir araç

Yetkili Servis Sonrası Aracım Arızalandı, Mağduriyetim Giderilmiyor!

10 Temmuz 2025 19:48

Volkswagen Yetkili Serviste Sürekli Arıza ve Yetersiz Çözüm