Volkswagen Navigasyon Güncelleme Sorunu

30 Aralık 2024 01:39

Volkswagen Passat Variant Elegance 2023 model aracımda Avrupa navigasyonunu kullanamadım. Sadece Türkiye haritası aktif. 15.000 km bakımına gittim ve güncelleme var mı diye sordum, güncelleme olmadığını söylediler. Bugün Volkswagen sayfasında 2024 Haziran Türkiye haritası güncellemesinin olduğunu gördüm. Servise güvenip dünya para verip bakım yaptırdım. Şimdi bu servise nasıl güveneyim? Ya servisler bu işi bilmiyor ya da Volkswagen onlara eğitim vermemiş. Müşteriyi umursamıyorlar. Volkswagen sitesinde Avrupa navigasyonunun yüklendiğini gördüm. Diğer özellikler için bu aracı aldım ve Volkswagen aracımda Avrupa haritasının yüklenmesini istiyorum. Sınırı geçip araçta Wi-Fi ile internet parası neden vereyim? İnternet çekmeyen yerde rehber mi tutalım? Hiç yakışmıyor. Volkswagen'in müşteri memnuniyeti bu mudur? O zaman kendi sitenizde neden Avrupa haritası yüklenebilir şeklinde bilgi veriliyor ve Avrupa haritası yayınlanıyor? Volkswagen müşterilerine neden böyle yanıltıcı ve kusurlu bilgi veya kusurlu araç veriyor? Bu kusurun acilen düzeltilmesini ve sorduğumuzda servisin tüm güncellemeleri bize doğru dürüst aktarmasını bekliyorum. Avrupa'da biliyorsunuz ki araç kullanırken telefona bakmak bile suç. Acilen sorunun çözülmesini istiyorum.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Navigasyon Güncellemesinde Yetersiz Destek Ve Çözüm Sunulmaması

16 Mayıs 2025 09:04
N. C. sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat Navigasyon Arızası

13 Mayıs 2024 20:18
Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır Kilometre Araçta Süregelen Güvenlik Sistemi Arızası Ve Çözüm Beklentisi

10 Eylül 2025 11:09

Volkswagen Passat Variant İle Süregelen Sorunlar