Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servisinde Haksız Hasar Kaydı Ve Tehdit

03 Aralık 2024 10:11

29 Ekim saat 07.30'da Diyarbakır'da geçirdiğim trafik kazası nedeniyle aracımı Volkswagen yetkili servisi olan Dicle Otomotive teslim ettim.
1- en ufak çizgi ve kırışıklığa bile değişen isteyip Hasar kaydını 520 bin tl'ye çıkardılar. Bunu yetkili bayii yaptı. Kasko yapmadı!
2- aracımı onlarda tamir etmeyip geri çekersem çıkardıkları 520 bin tl'nin %5'ni onlara komisyon olarak ödemem gerektiğini aksi takdirde aracıma el koyacaklarını söylediler.

3- ödeyeceğim 27 bin tl karşılığında fatura isteğime karşılık olarak olayın 15 bin tl ile kapanacağını olayın başka yetkili ve resmi yerlere intikal etmemesi konusunda beni uyardılar. Benden fatura karşılığı olmayan ve neden ödediğimi bilmediğim ödemenin dekontu mevcut.

4- 2021 modem Passat aracım kaza anında dağılmamasına rağmen yetkili servis aracımda daha fazla hasar çıkartıp daha fazla komisyon ücreti almak için parçalarını dağıtıp yere atmışlardı videosu mevcut.

5- olayı Volkswagen yetkili birimlerine intikal etmeme rağmen onlara video ve fotoğraf atmama rağmen hiçbir şekilde ilgilenmediler.

Şikayetçiyim.

03 Aralık 2024 10:58

6- ayrıca yasal olmayan yollarla benden cebren ve hile ile para alan yetkili servis çalışanlarının aracımın orijinal parçalarını çalıp çalmadıklarından emin olmak için kamera kayıtlarını istiyorum

03 Aralık 2024 15:13

Problemin çözümü için arayan Volkswagen yetkili servisi çalışanların ve markanın itibarını korumak için kelime oyunlarıyla beni oyalamaya çalıştı. Aracımın iç parçalarının yerlerde sürünmesini doğal bir süreç; yasal olarak alınması gereken %3 lük ücret değil de %5 lik acaba neden böyle oldu ki diye bana soruyor :) ayrıca yetkili serviste bana verilmeyen faturanın şimdi verilmesi için teklifte bulundu. Elbette ki bunu kabul edecek değilim

05 Aralık 2024 10:41

26 Kasım saat 13 ile 14.00 saatleri arasında faturasız bir şekilde olayı kapatmaya çalışan Dicle Otomotiv Diyarbakır yetkilileri, şikayetimden sonra aynı gün içerisinde saat 17.35'te fatura keserek what's app üzerinden bana atmışlar. :)

05 Aralık 2024 10:44

Daha önce BİMER ve CİMER üzerinden resmi girişimlerimi başlamıştım. Dün de olayı avukatıma teslim ederek hukuki mücadeleme başlayacağım. İnsan güvenini suistimal etmenin maliyetini ve karşılığını fazlasıyla alacaksınız...

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisinde Yaşanan Mağduriyet

13 Kasım 2024 14:17
Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisinde Yedek Parça Krizi: 35 Gündür Araçsızım!

Cihangir
04 Ekim 2024 11:32
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisi Güvenimi Boşa Çıkardı: Sorunlar Bitmiyor

18 Ekim 2024 11:35
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Batı Servis Hem Suçlu Hem Güçlü

11 Aralık 2023 17:01
Volkswagen Batı Servis Hem Suçlu Hem Güçlü
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 22:44