Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Yetkili Servis Deneyimim Ve Yaşadığım Sorunlar

Volkswagen Yetkili Servis Deneyimim Ve Yaşadığım Sorunlar
Abdullah
22 Nisan 2024 01:32

Volkswagen Mercan Keşan yetkili servisinin bilgisizliği ve ilgisizliği nedeniyle yaşadığım problemi aktarmak istiyorum. Aracımdan gelen ses nedeniyle yetkili servise başvurdum, ancak servis sorunun kaynağını tespit edemedi. Sanayide bir ustaya gösterdiğimde kavrama problemi olduğunu ve bunun garantili bir parça olduğunu belirttiği için aracımı servise bıraktım. Servis, sesin egzoz kaynaklı olduğunu ifade etti. Egzozu tamir ettirdim, ancak ses düzelmedi. Tekrar servise başvurduğumda, servis danışmanı aracımda yazılım bulunduğu ve bu sebeple parçaların garanti dışı kaldığını söyledi. Halbuki daha önce bu parçaların iki yıl garantili olacağını belirtmişti. Servisin sürekli değişen açıklamaları ve sorunun çözülmemesi beni mağdur etti. Yetkili servis önce egzoz tamiri yapılmasını önerdi, ancak bu gereksiz bir masraf oldu ve sorun devam etti. Sorunun kaynağını sorduğumda 'bilmiyoruz' yanıtını almam da ayrıca hayal kırıklığı yarattı. Not: Yetkili servis danışmanı T**** K., telefonda bana aracı satmamı ve yerine Fiat Linea, Fiat Doblo veya Renault Clio almayı önerdi. Bu tavsiye oldukça tuhaf geldi ve Doğuş Otomotiv ile paylaştığımda T**** K. beni arayarak söylediklerini inkar etti ve bağırarak telefonu yüzüme kapattı. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Volkswagen Polo Fren Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

Samet
08 Ocak 17:27
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
22 Ocak 01:08