Necati sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 11:06

2022 Yılında satın aldığım Volkswagen T-Roc marka aracımı sürekli olarak Volkswagen yetkili servisinde, aksatmadan ve zamanında servise bakıma götürdüm.
Geçen haftaya kadar da arabamdan gayet memnundum. Fakat ; otomatik vitesli olan aracım kalkışlarda titreme yapmaya başladı. Baştan geçer sandım ama geçmedi. Doğuş Oto Maslak servisine kontrole götürdüm. Servis elemanı gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bana, "Aracın kavramasında sorun olduğu, tamir edilmezse çok büyük şanzıman problemlerine yol açacağı bilgisi verildi. "ekte formda detaylar var"
Daha arabam 43,500km de ve sadece 2 yaşında. Benden bu işlem için 44,000 Lira para isteniyor. Bu Volswagen kalitesine yakışmayan bir davranış. 43 bin km de aracın şanzımanında sorun mu çıkar, böyle şey olur mu? Bu araç TOFAŞ mı? Biz güvenip Volkswagen marka araç alıyoruz 43,000 km de vitesi şanzımanı bozuluyor. Bu kabul edilir. Bir şey değil.
Durumun değerlendirilerek tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

profile profile

Hayriye
Hayriye

Geçmiş olsun, Benimde t Cross aracım sıfır "Fabrika üretim bandındaki hatadan dolayı motor kusurlu" üretilmiş. İlk başta tüketici hatası dediler baskı balata volan parası istediler. Sonra çok uğraştım ve üretim hatası olduğu için komple motor (onayım alınmadan) garanti kapsamında değişti. Benim onayıma gerek yokmuş tüketici hatası olmadığı için ücret almadan garanti kapsamında doğuştan aldıkları yetki ile değişim yapmışlar. Benim onayıma gerek yokmuş öyle dediler. Motor ikaz lambası yanmamıştı bizde.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Çöptür, Sıfır Alınmasının Hiçbir Önemi Yoktur

17 Ekim 2023 16:38
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Şanzıman Problemi!

İbrahim
11 Mart 2024 16:15
Volkswagen T-Roc Şanzıman Problemi!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Az Kullanılmış Volkswagen T-Roc'ta Multimedya Ekranı Arızası Ve Yetersiz Destek

14 Mayıs 2025 02:03